Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'ye Para Aktarma İddialarına Yanıt

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu TDK'dan CHP'ye para aktarıldığı yönündeki iddia ile ilgili; "Hayatımda duyduğum en saçma şey" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu TDK'dan CHP'ye para aktarıldığı yönündeki iddiayı, "Hayatımda duyduğum en saçma şey" sözleriyle değerlendirdi.

MECLİS'TE 4 MİLLETVEKİLİ YARALANDI. ÇEŞİTLİ AÇIKLAMALAR VARDI. KENDİ KENDİLERİNE DARP ETTİLER AÇIKLAMASI VARDI?

Vekiller kendi kendini darp etti açıklaması deli saçması. Bir kanun veriliyor AP vekilleri diğer vekillere saldırıyorlar. İnsanlık dışı ahlakdışı bir uygulama.

Düşünceye tahammül edemiyorlar. AKP işine geldiğinde masum işine geldiğinde şeytan oluyor.

CHP vekillerine saldırı demokrasinin kaldıracağı bir saldırı değildir. AKP'nin gelecekte nasıl bir Türkiye halay ettiğini ortaya koyuyor.

İç tüzüğün verdiği hakları bile kullanmayın diyorlar bize. Biz gerginlikten uzak duralım diyoruz onlar çekiçle vekilleri dövüyorlar.

TDK'DAN CHP'YE PARA AKTARMA İDDİALARI?

Deli saçması şeyler nasıl uydurulabilir. Onları MİT üzerinden Milli İstihbarat Teşkilatı üzerinden oluşturulduğu hangi dairelerde kaç kişinin görevlendirildiğini biliyoruz. Efendim Türk Dil Kurumu'ndan bize para aktarılıyormuş. Neden bulmuyorlar bunları. İsviçre bankalarında paralarımız varmış. Seçimler geliyor gerçekten paraya ihtiyacımız var. Söylesinler. Hayatımda duyduğum en saçma şeyler.

Geçtiğimiz yıllarda da benim için "Saunada eğlendi" dediler. O tarihte Almanya'daydım Allah'tan uçak biletim vardı.

Rahmetli annem "Allah bizi kuru iftiradan saklasın" derdi. Aynen öyle Allah bizi kuru iftiradan saklasın.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİNE HİLE KARIŞTIRILACAĞI İDDİALARI İÇİN HAZIRLIĞINIZ VAR MI?

Bütün topluma sandığa sahip çıkmaya davet edeceğiz, ediyoruz. AKP iktidardan gitmemek için her türlü yola başvuracak, her şeyi göze alır bunlar. Yanı iftirayı cinayetleri… İktidardan gitmemek için her şeyi göze alırlar. Bu kadar paniğe kapılmalarının nedeni CHP'nin yükselişi. Ne yaparlarsa yapsınlar CHP haziran ayında iktidar olacaktır.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (39)

üstad:

sionist/masonlar icin calistigin bes beli kmal bey

42
4
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

kilicdaroglu gelmis gecmis en buyuk politikaci ....... inanmadiniz degilmi ha ha ha

40
1
yanıtYanıtla
üstadmobilWeb@haberler.com:

chpli belediyelere hizmet icin verilen paralari CUKA yapiyorsunuz, millet proje varmi diye yirtiniyor siz daha kaldirimlarla ugrasiyorsunuz

37
2
yanıtYanıtla
sezer:

Adam hakli ama burada ki kara derili sigir pardon Akpli yaratiklar ne anlar fikir ozgurlugu yada insan haklarından? burada ayni akpli farkli isimler ile 20 yorum yapiyor. bunlar insan mi?

9
26
yanıtYanıtla
çapulcu savar:

zavallı mahluk hala hayal peşindeler artık anladınız bitiş başladı sizin için son kartlarınızı açıyosunuz kızdırma hocayı sürer meydana kasetini Baykal gibi sesin soluğun çıkmaz arka sıralarda oturuşun müdür ke maaal

28
7
yanıtYanıtla
ali:

şaşkınlık sizin chp başkanı olmanız kasetçi başkan

26
8
yanıtYanıtla
söylenmeyen gerçekler:

Avrupa toplumunda dediler ki Hıristiyanlık modern topluma uygun değil bunun sonucunda protestanlık akımı bir diğer değişle protestantism dini ortaya çıktı (amerikalıların çoğu protestandır). . . . Türkiyede ise atatürkün ölümünden sonra üst yerlerde konumlanmış beyaz Türkler gayri müslümler yaşantılarını garantiye almak ve müslümanların mahalle baskısından korunmak için her dönemde müslümanlık çağa uygun değil dediler atatürkçülüğü bir siyasi ideoloji ile yola çıktılar bunun sonucunda ise kemalizm ortaya çıkarak bir şekilde kurnazca islamiyete alternatif getirilidi. . . . ve kemalizmi sinsince beyinlere empoze ettiler …. Günümüzde bazılarınız gerçekleri bilmeden kemalizmi yer yer islamiyetten daha fazla savunursunuz …. ey atatürkçülüğü savunan müslümanlar kimlerin ekmeğine bal sürdüğünüzü umarım bu açıklamayla anlarsınız da aklınızı başınıza alırsınız . . . . dinden islamiyetten uzak yaşamakla yapılan yanlışlar ve çarpık yaşantı biçimi ortada, Chp''ye lanet

23
8
yanıtYanıtla
can canm@m.m:

Bilip bilmeden konusma is bankası ndaki paraların bir kısmının yönetimi CHP bin elinde. CHP bu paralari denetler ve bunları türk dil, türk tarih kurumuna vs. iletilmesini saglar. Parala r asla CHP kasasına girmez.

yanıt5
yanıt4
MERTHAN:

AKP simdi biz yiyiyorsak sizde yiyiyorsunuz kampanyasina baslamis yav kilictaroglunun elinde devletin kasasimi var kendi pisliginizi baskalarinami cikariyorsunuz

9
22
yanıtYanıtla
üstad:

meclisteki kavga chpkk''yi kanitladi ikiside birbirine sahip cikip akpyi sucluyor

29
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title