Haberler

Kılıçdaroğlu'na İzmir'de Sevgi Seli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve İzmir milletvekili adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği İzmir'de yoğun ilgiyle karşılaştı. İzmirliler CHP Liderini çiçeklerle karşıladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım'da yapılacak seçim öncesinde İzmir'i ziyaret etti. Sabah saatlerinde Balçova'da kaldığı otelden ayrılan Kılıçdaroğlu, seçim otobüsünden İzmirlileri selamladı. Sakarya ve Ata caddelerinde Balçovalıların çiçek yağmuruna tuttuğu CHP Lideri, Balçova Belediyesi önünde otobüsün üzerine çıkarak partilileri selamladı.

BAHÇELİ'YE NAZİRE YAPTI

Kılıçdaroğlu'nun sonraki durağı ise Gaziemir oldu. İlçede bulunan Abdullah Arda Meydanı'nda partililerle buluşan Kılıçdaroğlu, daha sonra bir kahvehaneye oturarak çay içti. Elinde çay bardağıyla gazetecilere poz veren CHP Lideri, her fırsatta çayla poz veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye nazire yaptı.

"YETKİYİ HALKTAN İSTİYORUZ"

Kucağına Elif isminde bir kız çocuğunu alan Kılıçdaroğlu, daha sonra Gaziemirlileri otobüsün üzerinden selamladı. Seçim otobüsünden yaptığı kısa konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenen CHP Lideri, "Bu seçim sıradan seçim değil. 7 Haziran sonrası bir kişiye yetki verildi. 'Hükümeti kur' dendi. Hükümeti kuramadı, çünkü iradesi başka birinin ipoteği altındaydı. Bize yetki verilmedi. Sanıyorlar ki biz yetkiyi saraydan istiyoruz. Biz aslında yetkiyi saraydan değil halktan istiyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu, İzmir turuna ilçe ziyaretleriyle devam edecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Balçova İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title