Haberler

Kılıçdaroğlu: Mustafa Sarıgül Genel Başkan Olabilir

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine hafta ortasında TBMM'de saldıran Orhan Övet'ten şikayetçi olmayacağını belirterek, "Kamu davası üzerinden yürümesini uygun buluyorum, annesinin bana bir çağrısı var, oğlumdan şikayetçi olma diye bir çağrı yaptı, ben o çağrıya uydum. Ama, sonuçta kamu davası yürüyecektir. Çocuktan çok azmettirenleri bilmemiz ve öğrenmemiz gerekiyor" dedi.

KILIÇDAROĞLU, SARIGÜL'ÜN ÖNÜNÜ AÇTI

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde AlJazeera Türk'e verdiği röportajda, Mustafa Sarıgül'ün genel başkanlığa aday olmasından rahatsız olmayacağını belirterek "CHP'de herkes genel başkan adayı olabilir. Sonuçta hukuk dediğimiz bir kavram var. Bizim bir tüzüğümüz var. Kim, nasıl genel başkanlığa aday olur, belli. Kurultaya gideriz biri seçilir, biri kaybeder ama, kaybedenin seçilenin elini kaldırmasını isterim. Biz demokratik ülkede olması gereken kuralları hukuku işleteceğiz, yoksa birisi geldi aday oldu biz onu engelleyelim, böyle bir düşünce yok, eski hastalıklardan partiyi kurtaracağız." dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin de açıklamada bulunan CHP lideri "Biz Erdoğan'ın adaylığından çok seçilecek Cumhurbaşkanı nasıl biri olmalıdır, biz ona kilitlenmeliyiz ve biz öyle bakıyoruz. Seçilecek Cumhurbaşkanı'nın toplumun büyük bir kesiminin kabul edeceği temiz, dürüst, dünyayı, dengeleri iyi bilen, yurttaşına sempati gösteren, herkesi kucaklayan bir Cumhurbaşkanı istiyoruz. Erdoğan'da bu özellikler var mı, yok mu? Erdoğan'da bu özelliklerin olmadığını ben de, kendisi de biliyor. Cumhurbaşkanlığı farklı bir şey, bir partinin genel başkanı seçilmiyor. Ülkeyi yönetecek, kurumlar arasında diyaloğu sağlayacak, ülkeyi hem içerde hem dışarda temsil edebilecek bir insan arıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Sarıgül Orhan Övet Politika Haberler

500

Yorumlar (182)

FANATİKmurat_direkci80@hotmail.com:

SARIGÜLÜN ÖNÜNÜDE AÇSA ARKASINIDA AÇSA ALACAĞI OY BELLİDİR.MİLLETİN MİDESİ BULANIYOR BU ZİHNİYETTEN

28
16
yanıtYanıtla
yadacan.muhtar06@hotmail.com:

yada Zekeriya beyaz yada kılıçtar oğlu olsun =)))))))

yanıt0
yanıt0
cemilnkarabiyik@mynet.com:

fanatik sizde bulanacak miğde falan olduğunu mu söylemek istiyorsun,asrın yolsuzluklarının ortaya döküldüğü,rüşvetin,kamu mallarının hortumlanmasının,ayakkabı kutlrarının içindeki milyon dolarların,bir evde banka şubseninden beila katlarca fazla para kasının içinde çıkan milyonlardan,iş adamlarından zorla alınan arazilerden,salınan salmaların,ananı ne yapacağız diyen iş adamından miğden bulanmadı hemde onlarla beraber oldun,destek verdin,o kadar akıl almaz telefon konuşması miğdeni kabartmadı,bulanmadı fakat CHP senin miydeni bulandırdıysa senin güzele,doğruya ve ahlaklı olan şeylere karşı allerjin var,Hemen bir doktora gite tedavi ol tabii buradaki doktıor,Tıp alanında değil anlarsın artık nereye gideceğini

yanıt0
yanıt0
ŞEHOOdarkblue62@hotmail.com:

O ÇOCUĞU SANA SALDIRTANLAR BELLİ MELİH GÖKÇEK VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN GÖTÜRDÜKLERİ KATRİLYONLARI ORTAYA ÇIKARDIN KENDİLERİNCE ÖÇ ALDILAR BİR TİNERCİYLE!!!

11
32
yanıtYanıtla
by noktaali78788@hotmail.com:

adam deniz gezmiş hayranı k.k şikayetçide olmadı var bi numara bu işte hükümet kanadı çıktı kınadı lanetleti chp gibi yanağını okşamadı yaaa neyin peşindesiniz siz

yanıt0
yanıt0
VATANSEVERcsaridogan@hotmail.com:

CHP hiç bir zaman Halkın partisi olamadı. İhanet, bencillik, yolsuzluk, rüşvet kafa o kadar fazla ki ( 2002 ve öncesi bu kafaların Ülkeyi ne hale getirdiğini her yaşayan biliyor ) o sebeple menfaat çetelerinden kendilerini koparamayacak ve her seçimde daha az oy alacaklar. İnşallah tek umudumuz olan RTE başına bir bela gelmez de, Ülkemizin İstikrarına, büyümesine, Milli iradeye darbe olmaz.

17
23
yanıtYanıtla
alparslanmayk@hotmail.com:

2002 oncesı bu ulkeyı yoneten zihniyetlen şımdiki zihniyet arasında ne fark var kadrolarına bak anap dyp refah partisi kadroları 2002 öncesi bu ulkeyi yoneten kadrolar

yanıt0
yanıt0
ayhan kayaaydo_bey@hotmail.com:

lan harbiden chp de gelenek oldu istanbulu kaybeden partiye genel müdür oluyo ha

28
9
yanıtYanıtla
ssssssselmanays28@hotmail.com:

parti nasıl bi mantık U in onaylamadığı o mantıkla chp ye s karşı mhp ye ? böyle bi mantık olur mu

yanıt0
yanıt0
Selahaddinbmw-m9-power@hotmail.de:

sarigül kirmizigül kim gelirse VIZ gelir Ak partiye,Chp nin bereket bulmasi icin Liderlerinin Sünnet olup Cuma namazlarina gitmesi lazim

20
16
yanıtYanıtla
Tüm 182 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title