Haberler

Kılıçdaroğlu Milletvekili Adaylığı İçin Yarışa İzmir'den Girecek

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin milletvekili aday adaylığı için yapacağı ön seçimlere İzmir'den 57. sıra adayı olarak girecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin milletvekili aday adaylığı için yaptığı ön seçime İzmir'den girecek. Kılıçdaroğlu İzmir İkinci bilge 57'nci sıra adayı olacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran'daki milletvekili genel seçimleri yarışına İzmir'den ön seçime girerek katlacak.

"57. SIRADAN ÖN SEÇİME GİRECEĞİNİ SÖYLEDİ"

Hürriyet.com.tr'ye konuşan CHP İzmir İl başkanı Bedri Serter konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Şu an Ankara'dayım, Genel başkanım beni çağırdı. Kendisiyle bizzat yüz yüze görüştük. Birebir görüşmemizde İzmir'den ikinci bölge 57'nci sıradan ön seçime gireceğini söyledi.

Bu gün çok mutluyuz, partililerimize ve İzmirlilere sizin aracılığınızla bu müjdeyi vermek istiyorum. Sayın genel başkanımızın motivasyonu ile 7 Haziran seçimlerinde İzmir'i uçuracağımıza inanıyorum. Dokuzda dokuz ya da onda on yaparız diye düşünüyorum. Çiçeği burnunda bir il başkanı olarak genel başkanımızı omuzumuzda taşımaktan gurur ve onur duyuyorum" diye konuştu.

KOCAOĞLU TEKLİF ETTİ

Öte yandan 21 Şubat'ta İzmir ziyareti sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir'den aday olmanızı istiyoruz. Cumhuriyetin kalesinden aday olmanızı istiyoruz" demiş Kılıçdaroğlu da, bu çağrıya "İzmir'den aday olmak bizim için şereftir ve onurdur. Elbette bunu yetkili organlarımızla görüşeceğiz" yanıtı vermişti.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Hürriyet İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500

Yorumlar (109)

ayşegül:

Gerçekten Çok samimi ve Dürüst buluyoyrum Kemal Kılıçdaroğlunu Başbakan olursa Ülkenin refaha kavuşacağını Herkesin cebinde Para olacağını ümid ediyorum.

14
13
yanıtYanıtla
vanlim@m.m:

Aynen kardeşim Başbakan Kemal

yanıt1
yanıt0
İzmir liyim Mobil-ANDROID:

Utanıyorummmm... Bu adam dan da buyuksehir den de

12
14
yanıtYanıtla
HAK YOLU İSLAM:

ÇANAKKALEYİ İMANLI TÜRK VE İSLAM ASKERİ KURTARDI ATATÜRK DEĞİL ATATÜRK HAZIRA KONDU

7
12
yanıtYanıtla
Ahmet SevenMobil-IOS:

Lan adamsan dersimden gir

12
6
yanıtYanıtla
KOMEDYEN METOmobilWeb@haberler.com:

TUNCELiDEN ADAY OLSANIZA SAYIN KILICDAROGLU NEDEN CEKiNiYORSUNUZ

7
11
yanıtYanıtla
HAK YOLU İSLAM:

ÇANAKKALEYİ İMANLI TÜRK VE İSLAM ASKERİ KURTARDI ATATÜRK DEĞİL

3
14
yanıtYanıtla
üniversiteli:

oyum inşaAllah Ak partiye, yıllarca müslümanlara islama zarar vermek için gözünü kırpmadan uğraşan chp ye mi asla! ırkçılık yapan mhp ye mi yoksa komunist hdp ye mi. . . sadece Akp, taki İslam devleti kurulana dek. . neo osmanlı dönene dek başka seçenek yok. . . izmirden saygılar. . .

13
4
yanıtYanıtla
solcumobilWeb@haberler.com:

Kılıçdaroğlu ile Demirtaş ı yan yana koyuyorum da Demirtaş ağır basıyor kusura bakma chp oyum hdp ye

10
7
yanıtYanıtla
baks bani:

kemal kılıçdaroğlu bir kere bingöle gelmemişsin burası vatan toprağı deilmi sen ayrımcılık yapıyorsun sen ve bahçeli ikinizde bir adam etmessiniz aha buraya yaziyorum yaşasın akp diorum Allah akp den recep tayyip erdoğandan razı olsun

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title