Haberler

Kılıçdaroğlu: Mevcut Sarayı ODTÜ'ye Vereceğiz

Güncelleme:

Bugün Düsseldorf'ta düzenlenecek mitingle seçim meydanına inecek olan Kılıçdaroğlu, "İktidar olursak Cumhurbaşkanlığı'nı Çankaya'ya taşıyıp Saray'ı ODTÜ'ye vereceğiz" dedi.

Seçim kampanyasını bugün Almanya Düsseldorf'ta düzenleyeceği mitingle başlatacak olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, siyasi rakiplerine ekranda tartışma çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu, "Bir lider tartışmaktan çekiniyorsa onun ülkeyi yönetemeyeceğini hepimizin kabul etmesi lazım" açıklamasını yaptı.

SEÇİM MEYDANINA İNİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Almanya Düsseldorf'ta partisinin düzenleyeceği mitingle seçim meydanına iniyor. Türkiye'deki ilk mitingini ise yarın Edirne'de yapacak olan CHP Lideri, 7 Haziran seçim sabahına kadar en az 50 ili ziyaret etmeyi, miting düzenlemeyi planlıyor. CHP Lideri, yaklaşık 1.5 aylık yoğun seçim maratonu öncesi konuştu:

ŞİKÂYET HAKKIMIZ YOK:

(Yoğun miting maratonu) Bizim yorulmak diye bir şikâyet hakkımız yok. Eğer siyaseti tercih etmişseniz çalışacaksınız. Milletvekili adayları, örgüt yöneticilerinin de yorulma hakları yok. Hep beraber çalışacağız. Türkiye'nin içinde bulunduğu koşullar ortada. Daha fazla çalışıp topluma karşı görevimizi yerine getireceğiz.

BASKI TOPLUMLARINDA YOK:

Keşke şu olabilse; siyasi parti liderleri televizyonlara çıkıp tartışabilseler. Türkiye'nin belli sorunları karşısında görüşlerini açıklayabilseler. Bu özgüveni olan kişilerin ülkeyi daha sağlıklı yöneteceklerine inanıyorum. Bir lider tartışmaktan çekiniyorsa onun ülkeyi yönetemeyeceğini hepimizin kabul etmesi lazım. Bütün dünyada liderler ekrana çıkıp tartışıyor. Sadece baskı toplumlarında bu yok.

AYAĞINA GİDECEĞİZ:

Miting dışında belli gruplarla, iş dünyası, sendikalar, sivil toplum kuruluşlarıyla görüşme ve konuşmalar var. (Mitinglerde sesinizi nasıl koruyorsunuz?) Vücut aslında olağanüstü bir makine. Her koşula bir süre sonra kendini uyduruyor. Günde üç hatta yedi kez konuştuğumu hatırlıyorum ama vücut, gırtlak alışıyor.

YEMEK SEÇMEM:

(Özel bir takviye alıyor musunuz?) Zaman zaman vitamin alıyorum. Normal bir aile nasıl yaşıyorsa ben de öyle yaşıyorum. Özel doktor, özel yiyecek, hayatımda yok. Eşim ne pişirirse onu yerim.

ÇANKAYA KÖŞKÜ:

(Başbakan olursanız Çankaya Köşkü'nü kullanacak mısınız?) Hayır. Eski Başbakanlık Binası'nı kullanacağım. Çankaya Köşkü, yeniden Cumhurbaşkanlığı Köşkü olacak. Mevcut Saray'ı da ODTÜ'ye vereceğiz.

KÜRT SORUNU:

( "Seçim bildirgemizde keşke daha fazla yer verseydik" dediğiniz bir konu var mı?) Seçim bildirgemizde aşağı yukarı Türkiye'nin bütün sorunlarına değiniliyor. Belki bazı bölümleri daha geniş tutulabilirdi; dış politika bunlardan birisi. Kürt sorunuyla ilgili çözümlerimiz daha geniş yer alabilirdi. Ama sonuçta seçim bildirgesinde temel konular ele alınıyor. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Çankaya Köşkü Düsselldorf Türkiye Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (125)

kütahyalı:

bundan hiçbişey olmaz korkmayın

282
5
yanıtYanıtla
EEE...BAŞKA...:

CİDDİYE ALINACAK ÜÇ TANE VAADİ VAR. . . . . . DİN DERSİNİ KALDIRACAK. . . . . . . SARAYI ODTÜYE VERECEK. . . . . . . ÜLKEYİ BATIRACAK. . . . . . . . başka da birşey vaat ettiği yok. . . . . .

14
20
yanıtYanıtla
Istanbullu:

Daha yürüyen merdivene binmeyi bilmiyor gelmis ülkeyi yönetecekmis Fikra kararekteri

16
12
yanıtYanıtla
HIRSIZAOYYOK:

YAPILDIGI ILE YETMEDI HER GÜN $= MILYAR ELEKTRIK PARASI VUR TOKADI KEMALIM HARAMZADELERE

14
12
yanıtYanıtla
Eski chplimobilWeb@haberler.com:

ODTÜyü sarayın kenefine bile sokmayız

19
6
yanıtYanıtla
ZORBEY:

AÇ TAVUK RÜYASINDA HOROZ GÖRMÜŞ PARDON DARIYDI NEYSEEEE

13
9
yanıtYanıtla
selo canmobilWeb@haberler.com:

tebrikler kilinctar oglu yola devam

13
9
yanıtYanıtla
KASIM:

3015 TE İKTİDAR OLUNCA ODTÜ YE VERİRSİN SARAYI.

13
7
yanıtYanıtla
muhammed:

1000 oyum olsa bıtanesı vermem sana

13
7
yanıtYanıtla
Eski chplimobilWeb@haberler.com:

ODTÜye verecekmiş oldu canım Çankaya köşkünüde dhkpc ye ver olsun bitsin

12
7
yanıtYanıtla
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title