Haberler

Kılıçdaroğlu, Mersin'de İşçilerle Yemek Yedi

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu, Mersin'de ziyaret ettiği bir cam fabrikasında işçilerle birlikte yemek yedi. Yemekhanede işçilerle sıraya giren Kılıçdaroğlu, yemeğini de kendisi aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de ziyaret ettiği bir cam fabrikasında işçilerle bir araya gelip birlikte yemek yedi.

İŞÇİLER ALKIŞLARLA KARŞILADI

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Mersin milletvekili adayları ve bazı sivil toplum örgütleri yöneticileri ile toplantılar yapmak üzere geldiği Adana Havalimanı'nda parti yöneticileri ve adaylar tarafından karşılandı. Kılıçdaroğlu ardından Mersin'de ilk olarak merkez Akdeniz İlçesi'ndeki Paşabahçe Cam Sanayi'ni ziyaret etti. Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit ile milletvekili adaylarının da eşlik ettiği Kılıçdaroğlu, burada işçiler tarafından alkışlarla karşılandı.

250 KİŞİYLE YEMEK YEDİ

Kılıçdaroğlu daha sonra 250 işçinin yemek yediği yemekhaneye geçti. Elinde tepsiyle işçilerle birlikte yemek sırasına giren Kemal Kılıçdaroğlu, menüdeki pirinç pilavı, kavurma, mercimek çorbası ve ayranı alarak işçilerin masasına oturdu.

Kılıçdaroğlu, işçilerin yoğun ilgisi ve fotoğraf çektirmek istemesi nedeniyle sık sık yemeğine ara vermek zorunda kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mersin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

SABIR TAŞI:

Reklam kokan hareketler bunlar!. . Seçim öncesi iğrenç!. . Vıcık vıcık!. .

7
17
yanıtYanıtla
SERDAR:

işte adam gibi adam büyük lider KILIÇDAROĞLU

9
11
yanıtYanıtla
61TRABZONLU:

Seçim yatırımı sıraya girecek kadar mütevazi . . . . )))) Seçimden sonra da hastane kuyrukları emekli maaşı sıraları Ve devlet işleri nin tümünde görebileceğimiz klasik chp sıraları . (Y)

5
11
yanıtYanıtla
NE VAR NE YOK:

FABRİKAYA ANARŞİ POMPALAMAYA GELMİŞ

9
7
yanıtYanıtla
muhiddin:

ey milliyet siz şişirin biz sandıkları kafasında kıralım.

3
9
yanıtYanıtla
YEŞİL DEV:

İŞÇİLERİN İSTİKAKINI YEMİŞ

7
5
yanıtYanıtla
GEVENDEMobil-ANDROID:

ulan chp nin trolleri biz 2002 ve oncesini cok iyi biliyoz neler oldu burda yazmak kolay sizin o genel baskaniniz bol keseden atiyor soyle yapacaz boyle yapacaz diye yine bu memleketi zekeriya temizele kemal dervis e teslim edip memleketin anasini aglatacaklar .allah chp ye firsat vermesin

2
9
yanıtYanıtla
A&yMobil-IOS:

Zıkımın kökünü yesin kürelere

4
6
yanıtYanıtla
komik atakMobil-ANDROID:

Anca Mersinde alkislanir :-))))

3
7
yanıtYanıtla
ZozanMobil-ANDROID:

18-20 yasindaki bebeler burda atip tutmAya devam etsin chp iktidara gelince bugunleri cok ararsiniz.sizler 2002 oncesini hatirlamazsiniz cunku .....

2
8
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title