Haberler

Kılıçdaroğlu, Mal Varlığının Meclis Eliyle Araştırılmasını İstedi

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kızı ve diğer aile bireylerinin mal varlıkları ile ilgili araştırma komisyonu kurulmasını talep etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ailesi ile ilgili ortaya atılan iddialar üzerine kendisinin, eşinin, çocuklarının ve tüm yakınlarının varlıklarının araştırılması için Meclis'te komisyon kurulmasını istedi.

İDDİALAR NEYDİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile eşi İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi'nin dairelerinin bulunduğu rezidansta dairesi olduğu iddia edilmişti.

"KIZIMA HARAM YEMEMESİNİ ÖĞRETTİM"

CHP lideri Kılıçdaroğlu da kızının rezidans dairesi almasıyla ilgili olarak, "Kızıma haram yememesini öğrettim, kul hakkı yememesini öğrettim, onlar bunu gayet iyi biliyorlar. Hepsi onurlular, pırıl pırıl insanlar. Onlarla gurur duyuyorum, onur duyuyorum. Onlar alınteriyle kazandılar, kul hakkı yemediler, hırsızlık yapmadılar. Onlarla gurur duyuyorum, onları seviyorum, onlarla her zaman övünç duyuyorum" demişti.

CHP'Lİ BAŞKAN DA KENDİSİ HAKKINDA SORUŞTURMA İSTEMİŞTİ

Dün de Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, basında yer alan "usulsüz şekilde mal edinerek haksız yere zenginleştiklerine dair" iddialara ilişkin, kendisi ve eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi hakkında soruşturma başlatılması talebiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gamze Akkuş İlgezdi Kemal Kılıçdaroğlu Battal İlgezdi Ataşehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (155)

Hasan tuna:

Bu adam sahtekar bu adama inanmayın. Yırtık ayakkabısıni muhabirlere görüntületecek kadar istismarci. Iftiraci oldugu da tescilli. Dürüstlügü bunlara soksan girmez.

10
35
yanıtYanıtla
emre belezoglu:

sohw yapma kemal

25
19
yanıtYanıtla
Halil:

Bunlar trübüne oynama numaraları

27
14
yanıtYanıtla
idris:

Adamsın adam sayın Kılıçtaroğlu bu dine sarılıp her pisliği mübah gören hanzolara ibret olsun İnşallah.

14
25
yanıtYanıtla
akcaabatlioglu:

haram yememesinimi ogrettin sen o isi daha once ogretmissin hele hele avukat mi meslek hep haramci sen gitte benim kulahima anlat kilicharamdartoglu

24
13
yanıtYanıtla
adam:

Akyalakalar dolmus buraya, Kilicdarogluna hakaret etmeye. Zavalli insanlar, size Tayyip müstehaktir. Bir kere ya helal olsun diyemiyorsunuz. Dürüstlüge saygi gösteremiyorsunuz, yuhhh size!

7
27
yanıtYanıtla
angarali:

bu adam yemediyse kesin hortumlamayi beceremedigi icin yiyememistir, ama ssk da sinavsiz isci alimlarinda tum akrabalarini aldi kadrolu, o kul hakki degilmi? siyasi partilerin hepsine gicik oluyorum. çare drogba

27
7
yanıtYanıtla
konyalı:

Haram yememeyi haram yedirirkenmi öğretti acaba. . Ben yaptım siz yapmayın evlatlarım diye:)

19
14
yanıtYanıtla
HIRSIZCHP:

EN COK CHP GOTURMUSTUR BUNU MILLET COK IYI BILIYOR, ATATURKUN GERIDE BIRAKTIGI PARALARI HALA YIYORLAR PROJE FALAN YOK

16
15
yanıtYanıtla
.....:

bugüne kadar hiç chp ye oy vermedim ama eğer erken seçim olursa oyum sana CHP!! helal olsun

6
25
yanıtYanıtla
Tüm 155 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title