Haberler

Kılıçdaroğlu, Kartal ve Çekmeköy'de Konuştu

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal ve Çekmeköy'de konuştu.

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal ve Çekmeköy'de konuştu. "Biz İstanbul'u adam gibi yöneteceğiz" diyen Kılıçdaroğlu, partilileri 30 Mart'a kadar yorulmamaları konusunda uyardı.

İstanbul'daki ilçe ziyaretlerini bugün de sürdüren Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde Kartal'da konuştu. CHP lideri, "Hep beraber çalışacağız, ilk adım 30 Mart. Kol kola, omuz omuza sandığa gideceğiz. Haramilerin iktidarını yıkmak için gideceğiz. Halkın iktidarını kurmak için gideceğiz. Ülkesini, çocuğunu seven, demokrasi isteyen bütün yurttaşlarıma söylüyorum: Hepiniz 30 Mart'ta sandığa gidin. Oyunuzu özgürlük, demokrasi için altı ok'a basın" dedi.

"30 MART'A KADAR YORULMAK YASAK"

Meydanda bulunan partililerden, AK Parti'li vatandaşları CHP'ye oy vermeleri konusunda ikna etmelerini isteyen Kılıçdaroğlu, "Geçen seçimlerde CHP'ye oy vermemiş bir kişiyi de ikna edin. Deyin ki; Türkiye'nin köklü bir demokrasiye ihtiyacı var. Gün ayrışma günü değildir. Ülkemiz için oy kullanacağız. Bunun mücadelesini veriyorum ama, bu mücadeleyi hep birlikte yapacağız. İstanbul'u da alacağız. Ayın 30'una kadar yorulmak yasak. Hepimiz güzel İstanbul için çalışacağız" diye konuştu.

"ULAŞIM PROJESİ KILIÇDAROĞLU'NUN FİKRİDİR"

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül de, öğretmenlere ve öğrencilere toplu taşım araçlarının ücretsiz olacağını belirterek, "Bir önemli sosyal projeyi İstanbullularla buluşturuyoruz. Göster-geç projesiyle, öğretmenler ve öğrencilerimiz toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanacak. Bu tamamen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun fikridir" ifadesini kullandı.

"İSTANBUL'U İSTANBUL GİBİ YAPACAĞIZ"

Sarıgül'ü tebrik eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, yeniden halka seslenerek, şunları söyledi:

"Duydunuz değil mi? Öğrenci kardeşlerimiz artık okula giderken annesinden yol parası istemeyecek. Onu Sarıgül karşılayacak. Öğretmenlerimizin her türlü sorununu çözeceğiz. Onu da Sarıgül yapacak. Biz İstanbul'u adam gibi yöneteceğiz. İstanbul'u İstanbul gibi yapacağız. İstanbul'u bir diktatörün yönetmesine izin vermeyeceğiz. Ayın 30'unda sandığa gideceğiz ve gerekeni yapacağız."

Çekmeköy'de de vatandaşlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, "İstanbul'u sadece Türkiye'nin değil, dünyanın gözbebeği haline getireceğiz. Çünkü İstanbul Türkiye'dir, Türkiye İstanbul'dur" dedi.

MA (CO) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Çekmeköy Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title