Haberler

Kılıçdaroğlu İsyan Etti: Yeter Artık, Bıktım

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili Meclis Başkanlığı ile ilgili olarak, "Başkan seçilmiştir. Mesele bitti. Dedikodulardan sıkıldım." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geride kalan Meclis Başkanlığı ve koalisyon çalışmaları ile gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Meclis Başkanı seçilmiştir. Mesele bitti. Dedikodulardan sıkıldım, yeter artık. Bunu uzatmanın veya konuşmanın alemi yok." dedi.

"BU İŞ BİTTİ UZATMAYALIM"

Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın cumhurbaşkanı kime görev verecekse, ona göre öğrenmiş olacağız. Sayın Cumhurbaşkanı'nın bir an önce görevlendirmeleri yapması gerekiyor. Meclis Başkanı seçildi. Bu iş artık bitmiştir dedikodunun alemi yok. Bıktım artık." ifadelerini kullandı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun yağtığı açıklamalarından satır başları:

"İŞÇİ HAKKINI HERKES SAVUNUYOR"

"21. yy'ın Türkiyesinde çağdaş kölelik yakışır mı? Bu ilkeleri sadece CHP savunmuyor. Amerika, Fransa, Almanya her yerde var.

"KOALİSYON KURULMALI GEREĞİ YAPILMALI"

Bir an önce Hükümet'in kurulup göreve başlaması lazım. Seçime gidilecekse uzun uzun beklemenin lüzumu yok. Bir an önce yapılır. Vatandaş bizden bunu bekliyor. Seçim sonuçlarından çıkan tablonun gereğini yapın. Biz CHP olarak vatandaşın bu sözüne kulak veriyoruz. Vatandaşın tercihidir. Koalisyon kurulup gereği yapılmalı.

"DAHA BÜYÜK SORUNLAR VAR"

Ülkenin dünya kadar sorunu var. Geçici bir hükümet uzun süre devam edemez. Sağlıklı kalıcı kararlar alamazlar. Devlet, kin, kavga ile yönetilmez. Biz samimiyiz, dürüstüz. Sözümüzün arkasındayız. Kimse endişeye kapılmasın.

"SEÇİMSE SANDIK YİNE KONUR"

Seçimse sandık yine konur. Aslolan bir an önce hükümetin kurulmasıdır. Meclis Başkanlığı kavgalarını bırakın artık, başkan seçildi. Biz geleceğe bakacağız. Bu Türkiye'de artık, yasal güvence olmalı, herkesin hakkı olmalı, işsizlik artık olmamalı."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (150)

hakan:

adammm

17
19
yanıtYanıtla
ask doktoru:

Bu Adam sirilsiklam koltuga asik

28
7
yanıtYanıtla
;))Mobil-IOS:

Çok mu sıkıldın KK??? Bırak bu işi o zaman!!!

21
12
yanıtYanıtla
GERÇEK KAAN:

AKP BUNLARI BİRBİRLERİNE DÜŞÜRDÜ MHP İLE CHP BİR ARADA OLMALI AMA MHP BAZEN İŞİ BOZUYOR

19
12
yanıtYanıtla
fatih:

Oyum sana chp

12
18
yanıtYanıtla
Sazan her yerde sazandır:

Bundan siyasetçi olmaz

19
8
yanıtYanıtla
adam:

Bence de, olan oldu artik. AKP MHP koalisyonu da yolda. . . yani sonucta AKP ülkücelerin destegiyle yine yirtti!

14
12
yanıtYanıtla
manisali:

Akp. Bu turkiyenin. Tek. Partisi. Tesekkurler. İyiki. Varsiniz yp

12
14
yanıtYanıtla
AKPARTİLİ SEÇMEN:

Ben bir Ak Partili olarak eğer Ak Parti - Chp koalisyonu kurulursa bir daha Ak Partiye oy vermem ! Bu Chp değil mi yüzde 41 lik bir kitleyi yok saymaya, dışarıda bırakmaya kalkan ?

17
9
yanıtYanıtla
qwerty:

adamlar hdp ile anlaşma yapıyolar mhpye kurban olsunlar lan adamlar kendilerinden vazgecti ülke türklerin elinde olsun diye

6
20
yanıtYanıtla
Tüm 150 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title