Haberler

Kılıçdaroğlu ile Yolunu Kesen Gencin Dikkat Çeken Erdoğan Sohbeti

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a hakaret eden lise öğrencisine sahip çıktığı için kendisini eleştiren gence müdahale eden korumaları durdurdu, sohbet etti: Ankara'ya gel, bekliyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da Tarım Üreticileri Buluşması'na katıldıktan sonra çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Konya'da Bedesten Çarşısı'nı ziyaret eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden lise öğrencisine sahip çıktığı için eleştirildi.

"CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET EDEN BİRİNİ KABUL ETTİNİZ"

Kılıçdaroğlu, Bedesten Çarşısı'nı ziyareti sırasında kendisiyle görüşmek isteyen bir gençle konuştu. Genç konuşmasında, Konya'da Kubilay'ı anma töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ileri sürülen lise öğrencisi 16 yaşındaki M.E.A'yı desteklemelerini eleştirdi.

ANKARA KABULÜNE TEPKİ

Gencin bu konudaki görüşlerini dile getirdiği sırada korumaların müdahale etmesi dikkat çekti. Gencin korumalara tepki göstermesi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun da kendisini dinlediğini söylemesi üzerine konuşmasına devam eden genç, bir vatandaş olarak Cumhurbaşkanı'na hakaret edilmesini kabul etmediğini ve CHP'nin de bu davranış içerisine giren genci Ankara'da kabul ederek arkasında durmasına tepki gösterdi.

OY VE ÖRNEK SOHBETİ

Kılıçdaroğlu'nu da örnek aldığını ifade eden genç, "Ülkemin Cumhurbaşkanı'na hitaplarınızda ne kadar örnek olursanız biz de öyle örnek oluruz" diyerek Kılıçdaroğlu'na düşüncelerini dile getirdi. Kemal Kılıçdaroğlu da, kapılarının herkese açık olduğunu söyleyerek, herkesin de makamının hakkını vermesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine genç, "Öyle olsa halk oy vermez" diyerek karşılık verdi.

"ANKARA'YA GEL, BEKLİYORUM"

Kılıçdaroğlu, kendisini eleştiren genci de Ankara'ya geldiğinde ağırlamak istediğini ifade etti. Vatandaşlarla sohbetinin ardından Bedesten Çarşısı'ndan ayrılan Kılıçdaroğlu, Mevlana Müzesi'ne geçti. Mevlana Müzesi girişinde Kılıçdaroğlu ile tokalaşan bir kadın, kanser hastası olduğunu söyleyerek, "Seni görmeden ölmek istemedim" diyerek fotoğraf çektirdi. Hz. Mevlana'nın sandukası başında dua eden Kılıçdaroğlu, Müzeler Müdürü Yusuf Benli'den müze hakkında bilgi aldı.

ENGELLİ HEDİYE SAYI'YA PARFÜM HEDİYE ETTİ

Kemal Kılıçdaroğlu Mevlana Müzesi'nden sonra 4 Şubat'ta Ankara'da yapılan "Geleceği Birlikte Kuruyoruz Engelliler Buluşması" toplantısında babası Hasan Basri Sayı ile görüştüğü engelli Hediye Sayı'yı (30), Erenköy Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti. Hediye'ye Ankara'da söz verdiği parfümü armağan eden Kılıçdaroğlu, aileyle de bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu, ziyaret sonunda evlerinin önünde Hediye Sayı ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (210)

dumrul:

Hadi oradan be salak o senin cumhur başkanı dediğin zaat cumhur başkanı gibimi davranıyor yoksa akp genel başkanı gibimi? saldırmadığı muhalif yok ondan sonra gel cumhurbaşkanı saygısı iste gerçek cumhur başkanı olursa eğer o zaman saygı hakeder her eleştirene tahammül edemeyecekse o mevkiye talip olmayacak yada tarafsız davranacak.

253
10
yanıtYanıtla
vatandaş:

Helal olsun sana genç, en çokta usulünü beğendim.

18
143
yanıtYanıtla
aaa:

askere kelle diyen cumhurbaşkanın önce konuşmayı öğrenmeli sayın akpli.

132
27
yanıtYanıtla
canım askerim:

ben kılıçdaroğluna hakaret etsem kabul edermi helal olsun kardeşim sana iyi bir konuşma o makamda sen olsaydın olurmu yüzde elli iki halk oyu almış bir cumhur başkanına hakaret doğru değil o makamda sayın kılıçdaroğluda olsa onada hakaret ettirmem ben çünkü seçilmiş bir cumhur başkanı makama saygı o nedenle oyumu akp ye vericem

33
120
yanıtYanıtla
hak yolu:

Helal olsun kılıçdaroğluna aynı şeyi davutoğlu ve tayyibe yapılsaydı korumalara dövdürürdü

136
10
yanıtYanıtla
Muki62Mobil-IOS:

Tabi calacan cirpacan ki senide savunsunlar. Sen Bunlari yapmazsin. Onun icin siyasette ne îsin olur senin. Birak devletin Mali Deniz yemiyen K. Gibi düsünenler yöneltsin bu milleti.

142
3
yanıtYanıtla
KONYALILAR AKILLI OLUN LA AZICIK:

KONYALI KOYUNLARIN OYLARINI ALMAK İSTİYORSAN DİNDAR GÖRÜNÜP DİNSİZ OLACAKSIN. . ŞEKLE ÖNEM VEREN AYRINTIYI DÜŞÜNEMEYEN MAHLUKLARIN ŞEHRİ KONYA.

105
8
yanıtYanıtla
rizeli:

LAN ne gerade kalmis bir ülkeyis chpde sanki tek kilicdaroglu var chpde dindarida var kürdüde var milliyitcilikte var Böyle olmasida lazim bir partinin Siz gidin gine hirzislari savunun Allah akil versin

83
5
yanıtYanıtla
ahmet koc:

ne olursa olsun kımse bu lkenın cumhuruna saygısızlık yapamaz

50
26
yanıtYanıtla
KURTULDUKmobilWeb@haberler.com:

Her kim olursa olsun benim halkimin sectigi birine hakaret edemez bunu ancak cahilleryapar cahil chp ataturkcuyuz biz egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir karsi cikan warmi bitti

44
21
yanıtYanıtla
Tüm 210 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title