Haberler

Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin'i Aradı: İstifa et

Güncelleme:

1 Kasım seçimlerinde istediğini bulumayan CHP'de sular ısındı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Sekreter Gürsel Tekini'i arayarak istifasını istedi ama beklemediği bir cevapla karşılaştı: Sorumlu sizsiniz ve sizin istifanız gerekli.

KILIÇLAR ÇEKİLDİ

CHP kulislerinden gelen ilk bilgilere göre seçim sonuçlarının açıklanması ile yönetimde kılıçlar çekildi, yüzlerce telefon kapandı.

İSTİFA ET

Aksam'ın CHP kulislerinden edindiği bilgilere göre seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Sekreter Gürsel Tekin'i arayarak istifa etmesini istedi.

BU CEVABI HİÇ BEKLEMİYORDU

Tekin'in cevabı ise beklediğinden sert oldu. Tekin, "Benim değil sizin istifa etmeniz gerekli." dedikten sonra telefonu Kılıçdaroğlu'nun yüzüne kapattı. CHP koridorlarında 24 saat içinde peş peşe istifa haberleri geleceği konuşuluyor. (Kaynak: Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Gürsel Tekin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (112)

XXX:

KUSURA BAKMADA LİDERLİK BİRLEŞTİRİCİ OLMALI EŞİDE AYNI ŞEKİLDE OLMALI SELVİ HANIM NEİŞİN VARDI SENİN KATİL DEVLET HESAP VERECEK DİYENLERİN YANINDA BİR ŞEHİT EVİNDE GÖREMEDİK NEDEN ACEBA. . . KOSKOCA TÜRKİYENİN KOSKOCA İKİNCİ PARTİSİSİNİN EŞİSİN DEVLETİN BAŞINA GELSEYDİNİZ KİMDEN HESAP SORACAKTINIZ POLİSİMİZDENMİ ASKERİMİZDENMİ

32
8
yanıtYanıtla
1111:

normalde protokolde eş yer almaz. amerikalılar first lady diye bir kavram çıkardı da dünya bu modaya ayak uydurdu. hangi ikinci parti lideri eşi ile poz vermiş bu güne kadar. akıllı yorumlar yapın.

yanıt0
yanıt1
Akp.Mobil-ANDROID:

Allah CHP nin başından Kemal Kılıçdaroğlu nu eksik etmesin...

30
8
yanıtYanıtla
TC:

sn kılıçdaroğlu ve gürsel tekin ikinizde CHP den gidin yerinize muharrem ince gelsin 4 seçimdir aynı tablo bu tablodan 2 nizde sorumlusunuz. Gidin parti kurtulsun. . . . . .

31
3
yanıtYanıtla
vanlı kürt alı:

chp mhp hdp bunların alayını atın çope gıtsin

21
12
yanıtYanıtla
TC:

gürsel tekin ACİLEN istifa etmeli. . . . . Başkanlığa ise muharrem ince gelmeli. . . . . .

21
12
yanıtYanıtla
1111:

muharrem ince en azından çözümcü, konuşabiliyor derdini anlatabiliyor. uzun zamandır söylüyorum muharrem ince başkan olmalı diye. bahçeli iyimidir kötümüdür bilmem ancak tek kaybettiği nokta iki lafı bir araya getirip derdini anlatamıyor, hemen küsüyor içine kapanıyor.

yanıt0
yanıt0
ramo:

Kemal seni varya kaldırımda görsem elini tutar amca seni karşıya geçireyim dedirm ve yolun ortasında elini bırakıp kaçarım. .

28
4
yanıtYanıtla
bilgin:

chp bu ülkede en istikrarlı bir partidir. . Sosyolojiye bilmeyenler konuşuyor. . Türkiye muhafazakar, gelenekçi, gelişmemiş fakir bir ülkedir. . 600 sene padişah yönetmiş ve demokrasi kültürü olmayan bir ülke. . Bu ülke sendika, insan hakları, hukuk, adalet, çağdaş düşünceden ne anlar?. . Bir çobana sorun belkide dünyanın en mutlu insanıdır. . Müslüman ülkeler sürü toplumudur. . Hep ezilmiş ağası tarafından öyle ülkelere demokrasi zor girer. kimse demiyor 4 bakan yolsuzluk yaptı niye yargılamadınız?.

14
18
yanıtYanıtla
Adır:

Bir parti lideri yardımcısına telefonda istifa et der mi?. . Her şeyin bir adabı var. . Tabi akp de böyle adab kuralları olmadığı için olabilir. . Kaldı ki sayın kılıçdaroğulunun partisi oy kaybetmedi. . Akp molla partisidir, biat kültüründen beslenir. . Yani Türkiye de aç, susuz yoksul işsiz yok mu?. . Hekes mutlu mu ki oyunu akp ye veriyor?. . Türkiye dinci, kültürsüz, bir lokma bir hırkaya muhtaç gariban bir ülke. . 5 kilo şeker, 2 kilo çay, bir kilo soğana oy veren bir ülke

yanıt2
yanıt3
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title