Haberler

Kılıçdaroğlu Eskişehir'e Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 26 Mart Pazar günü Eskişehir’e geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 26 Mart Pazar günü Eskişehir'e geliyor.

Konayla ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Av. Sinan Özkar, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Eskişehir programının netleştiğini belirtti. Özkar, "Genel Başkanımız ile dün yaptığım görüşmede, şehir merkezinde olduğu kadar, hatta biraz fazlasıyla kırsalda bulunan ilçelerimizde ağırlıklı olarak çalıştığımızı ifade ettim. Bu çalışmaları pekiştirecek bir ilçe mitinginin kendilerinin de tasvip etmesi halinde uygun olacağını, kırsal ilçelerimize verdiğimiz önemin simgesel bir ifadesi olacağını söyledim. Sayın Genel Başkanım da "En büyük ilçemiz Sivrihisar, madem böyle düşünüyorsun Sivrihisar ilçemizde miting yapalım, hazırlıklarınızı yapın" dedi. Daha sonra partimiz yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda mitingin, 26 Mart 2017 tarihinde saat 12: 00 de Sivrihisar ilçemiz Şadırvan Meydanı'nda yapılmasını kararlaştırdık" diye kaydetti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Sivrihisar Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title