Haberler

Kılıçdaroğlu, Eskişehir'de Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluştu

Partisinin çeşitli programlarına katılmak üzere Eskişehir’e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

Partisinin çeşitli programlarına katılmak üzere Eskişehir'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde (YKSM) basına kapalı düzenlenen etkinlikte sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile buluşarak, istek ve önerilerini dinledi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar'ın katıldığı programda sivil toplum kuruluşu temsilcileri sorun ve beklentilerini Kılıçdaroğlu'na aktardı. YKSM'den ayrılan Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyet ile birlikte yemek yedikten sonra karayolu ile Ankara'ya dönmek üzere kentten ayrıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı Belediyesi Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title