Haberler

Kılıçdaroğlu Ereğli Belediyesi Standını Gezdi

Kdz.Ereğli Beledeyesi'nin İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 'Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Kentine Güvenen Belediyeler Buluşması' fuarına katıldığı bildirildi.Kdz.

Kdz. Ereğli Beledeyesi'nin İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 'Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Kentine Güvenen Belediyeler Buluşması' fuarına katıldığı bildirildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada açılışını Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı fuarda Eskişehir, Mersin, İzmir ve Ordu gibi büyük şehir belediyeleri gibi Kdz. Ereğli Belediyesi'nin projelerinin de fuarda sergilenmeye değer bulunduğu vurgulandı.

Fuara ilişkin olarak Kdz. Ereğli Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; "Etkinliğin açılışına Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık eşi Kent Konseyi kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Belediye Başkan yardımcıları, Meclis Üyeleri,

daire

müdürleri CHP Kdz.Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Fuar alanını gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvin KIlıçdaroğlu ve ailesi, CHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, PM üyeleri birlikte Kdz. Ereğli standını ziyaret etti.

Başkan Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık Kılıçdaroğlu çiftine Osmanlı Çileği ve elpek bezinden dokunan bir şal hediye ederken, Kılıçdaroğlu ile Başkan Posbıyık kısa bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu Başkan Posbıyık'a çalışmalarında başarılar diledi.

Fuar alanının gezilmesinin ardından fuar meydanında oluşturulan platforma belediye başkanları tek tek davet edildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelere sürekli baskı yapıldığını, buna rağmen belediye başkanlarının kişi ve parti ayrımı yapmaksızın daha çok hizmet ürettiklerini belirterek, "Bütün belediye başkanlarımla gurur duyuyorum" dedi.

Kdz. Ereğli standında özellikle, Cumhuriyet Halkevi, Yöresel Kültür Evleri, Yaşlılar ve Gençler Evi, Festivaller, sahil bandının gelişimi, Cenaze Hizmetleri, Evde sağlık hizmetleri gibi projeler hakkında gelen konuklara bilgiler verildi. Ereğli tanıtıcı broşür ve kitaplar verildi. Kdz. Ereğli Belediyesi standına fuarda yoğun ilgi gördü. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Neriman Posbıyık İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title