Haberler

Kılıçdaroğlu: Erdoğan ile Şeref ve Namus Anlayışımız Farklı

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu, "Anayasa'ya sadakat konusunda yemin etmiş bir Cumhurbaşkanı kendisi. Bu yemini ben mi ettim, o mu? Onun şeref ve namustan anladığı ile benimki farklı." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimleri için meydanlara çıkması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı muhatap almayacağını belirterek, "İstediği kadar aleyhimde konuşsun, onu milletin irfanına bırakıyorum Anayasa'ya sadakat konusunda yemin etmiş bir Cumhurbaşkanı kendisi. Bu yemini ben mi ettim, o mu? Onun şeref ve namustan anladığı ile benimki farklı." dedi.

Erdoğan'ın önceki gün kendisini kast ederek "Bu makama her türlü hakareti yapanlara hangi görevi verecektik" demesini de değerlendiren CHP lideri, şunları söyledi:

"BİZİM ŞEREF VE NAMUS ANLAYIŞIMIZ FARKLI"

"Sayın Erdoğan bizim, benim muhatabım değil. Anayasa'yı çiğneyen, hukuka inanmayan, kendi çıkarı için ülkeyi ateşe atan biri muhatabım değil, olmayacak. Muhatap olarak kabul etmiyorum kendisini. İstediği kadar benim, CHP'nin aleyhine konuşsun dursun; kendisini milletin irfanına bırakıyorum, millet gerekeni söyleyecek. Daha önce de söyledim, şeref ve namus üzerine bu Anayasa'ya sadakat konusunda yemin etmiş bir Cumhurbaşkanı kendisi. Bu yemini ben mi ettim, o mu? Onun şeref ve namustan anladığı ile benimki farklı.

"MEYDANLARA ÇIKSA DA..."

Meydanlara 7 haziran seçimleri için de çıktı, şimdi yeniden çıksa da kendisini muhatap almayacağım. Hukuk ve Anayasa'yı tanımadığı zaten ortada, kendisi de söylüyor; onun için bunu yaparsa, yapmaya devam ederse dediğim gibi onu milletin irfanına bırakıyorum.

"DAVUTOĞLU'NA HAKARET"

Yalnız şu tespiti de yapmak zorundayım: Eğer Erdoğan yine meydanlara çıkarsa bu doğrudan Ahmet Davutoğlu'na hakaret olur. Onu bir insan, bir politikacı yerine koymamak olur. Cumhurbaşkanı demiş olur ki 'Sen beceriksizsin'. Beceriksiz gördüğü için de Davutoğlu'nu kenara itip kendisini onun da yerine koymuş olur. Bu da en başta Ahmet Davutoğlu'na haksızlık olur." (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

Kayserili bacı:

Neyden bahsediyosun ya kılıçtaroğlu tayyibe sen laf atamazsın. AKP ya kurban ol şunuda sölüyüm için acısın bir çok mhp CHP li tanıdıklarım biz ne yaptık keşke seçim hiç olmasaydı başa alsak zamanıda AKP ye oylarımızı verseydik akıllandı millet sizlere inş sıfır oy sandıklar açılınca intihar etmeyin

7
41
yanıtYanıtla
VATAN:

GÖRECEKSİN. . . . SEÇİMLERDE GENE TEK BAŞINIZA OLMAYACAKSINIZ. . VE ERİYECEKSİNİZ. . . BU TERÖRÜ BAŞLATAN ERDOĞANDIR. . . BUNU HER KES BİLİYOR. .

yanıt2
yanıt5
zafer:

farklı onun şerefi namusu var senin yok

4
38
yanıtYanıtla
AA:

ÖYLE BİR ŞEY SÖYLEKİ. . . . ERDOĞAN VE NAMUS , ŞEREF. . . HİÇ YAKIŞTIMI. . . BAK YAKIŞAN NE BİLİYORMUSUN ERDOĞANA. . . . . . MÜSLÜMAN VE HIRSIZ. . . .

yanıt36
yanıt2
anadolu:

Sayın kk sizin anladığınız namus şeref ve haysiyet ssk genel müdürü iken yaptığınız icraatlerle ortaya çıktı. 10 kuruşluk ürünü 100 tl aldığınız günleri peşkeşleri unutmuş olamazsınız. sizin ssk nız zamanında basit bir muayene için gece yarısı hastaneye gider hastanede doktorundan hemşiresine hastabakıcısından kapıcısına alayından fırça yedikten sonra ertesi günün akşamına tedavi olamadan çıkardık. En basit bir ssk ı bile yönetemeyen size ülkeyi teslim etsek sonunu düşünemiyorum

5
35
yanıtYanıtla
gurbetci:

Hastanede parasi olmadigi icin yeni dogan bebeleri rehin alan dami seref var unutuk sanma delet turk dusmani kilctaroglu seni

8
25
yanıtYanıtla
AA:

ERDOĞAN KİMSEYİ AYIRT ETMEDEN PKK NIN ÖNÜNE ATIYOR. . . TÜM GÜVENLİK GÜÇLERİ ŞU ANDA NAMLUNUN UCUNDA. . AMA KENDİSİ BU ĞÜN CUMAYA ÖNCELERİ 50 KORUMA İLE GİDİYORSA BUĞÜN 150 KORUMA İLE GİDER. . .

yanıt17
yanıt5
gurbetci:

Bencede farkli ramazanda ezan okunmadan su icen adam guya iftari vatandasin yaninda sova. Donusturecek ama allahin isi oruc tutmadigi icin ezan okunmadan su icen adam , bence seref anlasin farkli sen seref siz sin halkin gozunde

6
25
yanıtYanıtla
GAKKOŞ:

KILIÇDAR OĞLU DÜRÜST BİR ADAM. . NEDEN TEMİZ SİYASET DİYOR. . . MİLLETVEKİLİ OLURKEN NEYİN VAR, ŞİMDİ NEYİN VAR ONU SAVUNUYOR. . VARMI ERDOĞANDA O BABAYİĞİTLİK. . AÇIKLASIN. . . . ERDOĞAN KENDİSİNE HIRSIZ DİYEN KILIÇDAROĞLUNA DAVA AÇTI . . . NEDEN DAHA SONRA O DAVASINI GERİ ÇEKTİ BİLENİNİZ VARMI. . . ARAŞTIRIN UTANMAZSANIZ YAZIN. . . ERDOĞAN BU ÜLKENİN KANGREN OLAN KISMI. . KESİP ATMADIKCA YAYILACAK. . . . BU SEÇİMLERDEDE BİTECEK. . . HESAP VERECEK. . . ÇOK AH ALDI. . .

10
18
yanıtYanıtla
vatandaş:

Chp nin genel müdürü... Ancak akp yıkılsın diye ülkeyi hdp ye parçalatmanın peşinde...yoksa neden bakan gondermiolar..

yanıt1
yanıt3
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title