Haberler

Kılıçdaroğlu, CHP'yi Bırakma Şartını Açıkladı

Güncelleme:

Köşk seçimlerinde alınan başarısızlık sonrası istifaya davet edilen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 2015 seçimlerinde oy kaybetmeleri durumunda partiyi bırakacağını belirtti.

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun başarısız olması sonrası eleştiri oklarının hedefi olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Çekirge'ye verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

PARTİYİ BIRAKMA ŞARTINI AÇIKLADI

CHP'de muhaliflerin çağrısını kabul eden önümüzdeki ayın ilk günlerinde kurultaya gidecek olan CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu "Anlamlı bir oy kaybında bırakırım" mesajı verdi. 2015'e partinin başında seçimlere girmek istediğini de söyleyen Kılıçdaroğlu "Ben diyorum ki 2015 genel seçimlerinde partimin oylarında ciddi düşüş olursa bırakırım. Yani öyle sıfır noktalı falan değil. Birkaç puanlık kayıptan söz ediyorum. Şu ana kadar biz partide bir oy artışı yaşadık" dedi.

"ÇALIŞMALARA GEÇ BAŞLADIK"

Kılıçdaroğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu konusunda da "Ekmel beyi seçmekle doğru yaptık. Ancak bazı sorunlar oldu. Çalışmalara geç başladık. Teşkilat ilk kez halkın seçim yapacağı için bocaladı" ifadelerini kullandı.

SARIGÜL İÇİN AÇIK KAPI

Mustafa Sarıgül'ün yeni yönetimde olacağı konusunda yeşil ışık yakan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde ciddi bir oy aldı. Elbette bize katkısı büyük olacak."

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Fatih Çekirge Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (76)

CHP Lİ:

oy kaybetmesi durumunda diyor la ne zaman ikdidara gelecen keMALLLL 2150 demi. . Bi git olum yaaaaa. . . . . . sizden cacık olmaz. . . .

32
3
yanıtYanıtla
MEHMET:

CHP YIKILDIKTAN SONRA MI BIRAKACAK?_)))))))))

24
6
yanıtYanıtla
Ataezgizorba@hotmail.com:

yürü git allah aşkına, sen soldan devrimden sosyalizmden ne anlarsın otur da kitap oku

yanıt0
yanıt0
hasan kaya:

sn kemalcimm sakın ha bizi bırakma sensiz biz ne yaparız oylarımızı nasıl arttirırız sn dovut oğlunu sensiz nasıl başta tutarız akıllı ol sakın bi yere gitme ha sen gidersen emin ol bizim yani akp nin oyu düşer sakın ha sakın bi yere gitme

29
0
yanıtYanıtla
GÜNDÜZ:

KILIÇDAROĞLU HAKKINI KULANDI. DERHAL BIRAKSIN

20
3
yanıtYanıtla
kemal kilictaroglu:

lan ne zormus bu ülkeyi batirmak ssk yi batirirken bukadar ugrasmamistim buda kolay sanmisim aldanmisim

19
2
yanıtYanıtla
Spontane:

Dikkat edin seçimi kazanamayacağını adı gibi bildiği için oy kaybedersem diyor. Seçimi kaybedersem diyemiyor. O koltuklarda ne buluyorlar çok merak ediyorum. Defalarca başarısız olmalarına rağmen bir türlü gidemiyorlar.

19
1
yanıtYanıtla
FANATİK:

BEN ADAY OLSAM BU MALLARDAN DAHA FAZLA OY ALIRIM

15
2
yanıtYanıtla
güvenç:

Başarılı olacak genç ve yetenekli liderlere yol verin, GİDİN ARTIK Kemal bey

16
1
yanıtYanıtla
KEÇİÖRENLİ:

GİT İŞİNE KEMAL KAÇ SEÇİM KAYBETTİN EE SENİN GİTMENİ MİLLET 5 SENE DAHAMI BEKLEYECEK YEREL SEÇİMLERDE KEÇİÖRENE KAÇ ADAY ADAYINI HİÇE SAYDIN TEPEDEN ADAY GÖNDERDİN YETERR BIRAK ŞU KOLTUĞU

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title