Haberler

Kılıçdaroğlu Bu Ülkenin Her Şeyden Önce Barışa İhtiyacı Var

Dha Ankara - Kılıçdaroğlu Bu ülkenin her şeyden önce barışa ihtiyacı varCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent'te düzenlediği sokak iftarına katıldı.

Dha Ankara - Kılıçdaroğlu Bu ülkenin her şeyden önce barışa ihtiyacı var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent'te düzenlediği sokak iftarına katıldı. İftar programında konuşan Kılıçdaroğlu, Her gün şehitlerimizin gelmesini istemiyoruz. Yeni gazilerimizin olmasını istemiyoruz. Televizyonlarda haberleri büyük bir keyifle izlemek istiyoruz. Ama şimdi maalesef haberleri izlemekten korkuyoruz. Bu ülkenin her şeyden önce huzura ihtiyacı var. Bu ülkenin her şeyden önce barışa ihtiyacı var dedi.

HABERLERİ İZLEMEKTEN KORKUYORUZ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Yenimahalleli vatandaşlar, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliği yaptığı iftarda, aynı sofrada bir araya geldi. Batıkent'teki iftar programında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, barış ve kardeşlik vurgusu yaparak, Bütün vatandaşlarımızı sevmeliyiz. Onların görüşleri farklı diye hiç kimseyi ötekileştirmemeliyiz. Eğer bunu yapabilirsek bu ülkede gerçekten de barışı getirmiş olacağız. Her gün şehitlerimizin gelmesini istemiyoruz. Yeni gazilerimizin olmasını istemiyoruz. Televizyonlarda haberleri büyük bir keyifle izlemek istiyoruz. Ama şimdi maalesef haberleri izlemekten korkuyoruz. Oysa soframıza otururken huzur içinde oturmak istiyoruz. Bu ülkenin her şeyden önce huzura ihtiyacı var. Bu ülkenin her şeyden önce barışa ihtiyacı var. Barışın ve huzurun olduğu bir Türkiye'de hepimiz kardeşçe yaşayacağız. Türkiye hepimizi yeter, Türkiye dünyaya yeter ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Belediyesi Kemal Kılıçdaroğlu Dha Politika Güncel Haberler

title