Haberler

Kılıçdaroğlu, Bolu'da Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

Ramazan Bayramı'nın ilk gününü Bolu'da geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit ailelerini, huzurevini ve İzzet Baysal'ın Anıt Mezarı'nı ziyaret etti.

Ramazan Bayramı'nın ilk gününü Bolu'da geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit ailelerini, huzurevini ve İzzet Baysal'ın Anıt Mezarı'nı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, ziyaretlerinde çocuklara bayram harçlığı verdi. Ankara'dan başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne Bolu'da devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı'nın ilk günü olması nedeniyle yürüyüşüne ara vererek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Karacaağaç mevkii D-100 Karayolu üzerinde bulunan tır parkında konaklayan Kılıçdaroğlu, bayram ziyaretlerine ilk olarak, 1984 yılında Şemdinli'de şehit olan İsmail Şeremet'in ailesi ile başladı. Çaydurt mevkiinde bulunan aileyi bir grup partili ile ziyaret eden Kılıçdaroğlu, şehit İsmail Şeremet'in mezarı başında dua okuduktan sonra ailenin yaşadığı eve gitti. Burada bir süre kalan Kılıçdaroğlu, daha sonra 15 Temmuz hain darbe girişiminde İstanbul'da şehit edilen polis memuru Ozan Özen'in ailesini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, şehit polis memuru Ozan Özen'in Sümer Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret ettikten sonra kendisiyle bayramlaşmak isteyen çocuklara bayram harçlığı verdi.

Ziyaretlerine Bolu'nun hayırsever iş adamı merhum İzzet Baysal'ın Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kampüsünde bulunan Anıt Mezarı ile devam eden Kılıçdaroğlu, burada da dua ettikten sonra anı defterine duygularını yazarak ayrıldı.

Son olarak İzzet Baysal Huzurevi'nde bulunan yaşlıları ziyaret eden Kılıçdaroğlu yürüyüş için tekrar Karacaağaç mevkiiden bulunan tır parkına geldi.

(Faruk Çidem/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Ramazan Bayramı Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title