Haberler

Kılıçdaroğlu: Barış İsteniyorsa Ekmeleddin Bey'i Seçelim (2)

Mhp'li BAŞKAN; KILIÇDAROĞLU'NA BOZKURT HEYKELİ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret etti.

Mhp'li BAŞKAN; KILIÇDAROĞLU'NA BOZKURT HEYKELİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Başkan Sözlü'den Adana ve Büyükşehir Belediyesi hakkında bilgiler aldı. Başkan Sözlü, Kılıçdaroğlu'na kilim ve bozkurt heykeli hediye etti.

Makamda bulunan bir grup kadın, İnönü Parkı'nda kadın platformunun basın açıklaması olduğunu belirterek Kılıçdaroğlu'nu davet etti. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, Başkan Sözlü ile beraber yaya olarak yaklaşık 200 metre uzaklıktaki İnönü Parkı'na gitti. Yolda vatandaşlarla selamlaşan Kılıçdaroğlu, basın açıklaması yapan kadınlarla Cumhurbaşkanlığı seçimi ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi konularında sohbet etti. Kılıçdaroğlu, ardından Çukurova Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin'i ziyaret etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Hüseyin Sözlü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title