Haberler

Kılıçdaroğlu Ayvalık Belediyesi'ni Ziyaret Etti

10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için İzmir ve Dikili'ye uğradıktan sonra Ayvalık'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Altınova ve Küçükköy-Sarımsaklı'dan uzun konvoy eşliğinde geçtikten sonra ilçe merkezinde vatandaşlara hitap etti.

Açık hava mitinginin ardından, Ayvalık Belediyesi'ni ziyaret eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde Ayvalık Belediye Başkanı seçilen Rahmi Gençer'e yönelik nezaket ziyaretinde bulundu. Gençer'i makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler verirken, zeytin fotoğrafı hediye etti. Gençer, Ayvalık'ı daha modern bir kent yapabilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Ayvalık'ın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu'nu, Ayvalık Belediyesi ziyareti sırasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça, Haluk Ahmet Gümüş, Nedret Akova, CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Asım Sürer, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı.

Ayvalık Belediye Başkanlık makamı ziyaretinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, belediye tarafından tahsis edilen bir tekne ile deniz yoluyla Ayvalık'ın dünyaca ünlü Cunda Adası'na geçti. Tekne turu yapan Kılıçdaroğlu, bir ara teknenin dümenine geçti. Gemicilerin sorunlarını dinledi. Kemal Kılaçdaroğlu, güverteden, kendisi lehine slogan atan gençleri selamladı. Kılıçdaroğlu, bir süre gezinti yaptıktan sonra adadan ayrıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Ayvalık Dikili İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title