Haberler

Kılıçdaroğlu: "Ayrım Bizim Kitabımızda Yoktur"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyeler olarak insanlar arasında ayrım yapmanın kitaplarında olmadığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyeler olarak insanlar arasında ayrım yapmanın kitaplarında olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istemek için gezilerini sürdüren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesi Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası parti otobüsünden vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, Mahmudiye'ye CHP'li Belediye Başkan seçtikleri için halka teşekkür ederek, "Siz verdiğiniz sözü tuttunuz. Başkanı, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturttunuz. Mahmudiye'ye, hepinize tek tek yürekten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"Ekmeleddin beyi inşallah Cumhurbaşkanlığı koltuğuna hep beraber oturtacağız" diyen Kılıçdaroğlu, "Şimdi ikinci adıma sıra geldi. Ekmeleddin Bey'i inşallah Cumhurbaşkanlığı koltuğuna hep beraber oturtacağız. Bu ülkenin barışı için, bu ülkenin huzuru için, bu ülkenin birlikteliği, kardeşliği için bilge bir insanı seçeceğiz ve bizim Cumhurbaşkanımız olacak. 76 milyon insanı ayırmadan herkesi kucaklayan bir Cumhurbaşkanı adayımız olur inşallah. Onu o koltuğa oturttuğumuz gün ülkeye huzuru, barışı, bereketi hep beraber getirmiş oluruz. Hepinize en içten selamlar sevgiler sunuyorum" ifadelerini kullandı.

"AYRIM BİZİM KİTABIMIZDA YOKTUR"

Kılıçdaroğlu, herkese eşit hizmet götürülmesi gerektiğini de kaydederek, şöyle devam etti:

"Başkana bir şey söyledim. Sana oy versin vermesin herkesi kucaklayacaksın. Herkese hizmet götüreceksin. Çünkü sen halkın Belediye Başkanısın, Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanısın. Ayrım bizim kitabımızda yoktur. Herkese eşit, herkese dostça davranacağız."

Öte yandan Kılıçdaroğlu, sevenlerini kırmayarak tek tek "selife" fotoğraf çektirdi.

Kılıçdaroğlu, buradaki ziyaretinin ardından miting yapmak üzere Eskişehir merkeze geçti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Mahmudiye Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title