Haberler

Kılıçdaroğlu 2 Saat Uçakta Bekledi

Geçen süre içinde uçağın yakıtı azalınca, pilot park sahasına geçerek yakıt ikmali yaptı.

Saat 14.00'te kalkması gereken uçak, 16.10'da havalanabildi.

Haber-Kamera Hüseyin ASLIYÜCE İstanbul DHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Sekreter Gürsel Tekin ile bazı partililerin de içinde bulunduğu THY'nin İstanbul'dan Ankara'ya bugün saat 14.00'te kalkması gereken uçağı, rüzgar nedeniyle pist değiştirince 2 saat rötar yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının 2 saat süreyle uçak içinde beklediği olayla ilgili olarak THY yetkililerinden şu bilgi alındı

'TK-2154 sefer sayılı İstanbul'dan Ankara'ya gidecek olan uçak saat tam 14.10'da kapısını kapatarak pist başına hareket etti. Burada sırada beklerken, çıkan ters rüzgar nedeniyle uçak 05-23 olarak bilinen diğer piste yöneldi. 17-35 nolu pist başından ayrılıp bu piste hareket eden uçak burada da sıraya girdi. Bu arada geçen süre içinde uçağın yakıtı da azalınca, bu kez uçak park sahasına geçerek yakıt ikmali yaptı. Tekrar sıraya giren Ankara uçağının yaklaşık bu hareketin ve beklemenin süresi 2 saat kadar devam etti. Uçağımız saat 16.10'da Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı.'

YERDE ÇOK TRAFİK VARDI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yetkilileri ise, olayla ilgili olarak, 'THY uçağı pist başına gitmek için bekleme süresinde, Pilot kendi isteği ile geri dönmek istedi. Bu sırada yerde çok trafik vardı. Kalkış ve iniş pistleri açıktı, ancak bir ara pist değişimi yapıldı dediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Gürsel Tekin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title