Haberler

Kılıçdaroğlu: 1,5 Milyon Suriyeliyi Türkiye'ye Almak Vatana İhanettir

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuk olduğu programda hükümeti eleştirmek isterken Suriyeli sığınmacılar konusunda tepki çeken bir açıklamada bulundu.

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ydu. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarafsızlığına inanmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun Suriyeli sığınmacılarla ilgili sözleri ise programa damga vurdu.

"ERDOĞAN BENİ NASIL ÇAĞIRACAK?"

Kılıçdaroğlu 29 Ekim'de bayram kutlamalarına katılacağını ama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği 29 Ekim resepsiyonuna katılmayacağını söylerken Cumhurbaşkanı'nın meydanlarda kendisini hedef alan açıklamalarını hatırlattı ve "Erdoğan beni nasıl çağıracak" diye sordu.

"1,5 MİLYON SURİYELİYİ ALMAK VATANA İHANETTİR"

Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin "cihatçılara" ve IŞİD'e yardım ettiğini söylediği için vatan haini ilan edildiğinden yakınırken hükümetin Suriye politikalarını eleştirmeye devam etti. Kılıçdaroğlu asıl ihanetin 1,5 milyon Suriyeli sığınmacıyı almak olduğunu söyleyince Ahmet Hakan, "Zor durumda olan insanları içeri almayacak mıyız?" şeklinde tepki gösterdi.

SÖZLERİNİ DÜZELTTİ

Kılıçdaroğlu sözlerini "Hayır alacağız, ama onları zor duruma düşüren politikaları üretmek vatana ihanettir" diyerek düzeltti.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Hakan Coşkun Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (164)

atif:

insan evladi olsaydi soverdim ama degil deh deh deyip yolayacaksin bunu gibilerini

56
5
yanıtYanıtla
kapkara:

bu adam mı başbakan olacak ülkeyi yönetecek chp liler hala hayal peşinde koşuyorlar en akıllıları bu olduğuna göre gerisini boş verin . . . .

47
7
yanıtYanıtla
KRALX:

SURİYELİLER GELDİ. İMAN ARTMADI AZALDI. NAMAZ ARTMADI AZALDI. KAPANMA ARTMADI AÇIKLAR ARTTI. ZİNA ARTTI. HIRSIZLIK ARTTI. KISACASI HER TÜRLÜ PİSLİK ARTTI. ke MAL DOĞRU DEDİ BU KEZ.

5
45
yanıtYanıtla
gül:

gaf falan yok her cümlesinde gaf aramayı bırakın çok doğru sözler huzur bırakmadılar bizde vatana ihanet ediyo bu hükümet gün olur devran döner. . . .

8
40
yanıtYanıtla
atif:

devlet kilicdaroglunu takibe ve izlemeye alsin kime hizmet etigini bulsunlar kesin mason/szionist baglantili kisilerdir

38
10
yanıtYanıtla
ARAS:

CNN Televizonuna konuşmasından belli dışarıya aga babalarına mesaj veriyor iki lafı bir araya getiremez kendini yönetemez devlet yönetmeye kalkar. on tane koyun alda sen onları yönet iyiki CHP nin başında sen varsın

yanıt0
yanıt0
braveheart:

ya bu kişiyi konuşturmayın, kanallara çıkarıp konuk etmeyin, bu güzel vatanın evladı olduğuda şaibeli fakat naaparsın satsan satılmıyor assan asılmıyor.

41
5
yanıtYanıtla
atif:

bildigin deli

40
6
yanıtYanıtla
ATEİST:

Proğramı iyi takip edin ve ardından yorumları yapın. Proğramın tamamını izledim, hiç bir şekilde gaf falan yok, bir buçuk milyon Suriyeli sığınmacı olarak alınır, alınmayacak diye bir ifade yok, ancak dendiği gibi, mülteci ve sığınmacı olarak, yanlış politikalarla o insanların dilencilik yapması, bekar kızların sağa sola kuma olarak satılması engellenmeliydi. . . . Ayrıca Haberler. com''u bu konuda kınıyorum, haberi çarpıtıyor, neden silahlardan söz etmiyor, TIR''larla El Kaide''ye ve ÖSO''ya neden silahlar gitti, sadece savcı tutanakları bunu söylemiyor, eğer paralel savcı derseniz, şoförlerin ifadesi de aynı şekilde, kendi şoförleriniz demi paralel olmuş oluyor !!! Kılıçdaroğlu vermiş olduğu beyanlarda yüzde yüz haklı. . . . . . !!! Biraz da öz eleştiri yapın bakalım sayın AKEPE''li vatandaşlar. . . !!!

8
36
yanıtYanıtla
veli:

Anca senin gibi ateistler gercekleri gormemek icin kendini zorlar.

yanıt0
yanıt0
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title