Haberler

Baltasını Alıp "IŞİD'e Katılın" Dedi

Güncelleme:

Antalya'da geçen hafta adliye binası önünde toplanan gruba kılıçla saldıran eylemci, dün de elinde baltayla IŞİD'e katılma çağrısında bulununca tutuklandı.

Antalya'da geçen hafta adliye binası önünde toplanan gruba kılıçla saldırdıktan sonra serbest bırakılan T.D., dün de elindeki baltayla IŞİD'e katılma çağrısında bulununca tutuklandı.

ELİNDEKİ KILIÇLA EYLEMCİLERE SALDIRDI

'Kobani eylemlerinde izinsiz gösterilere katıldıkları ve kamu malına zarar verdikleri' iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişi 17 Ekim günü adliyeye sevk edildi. Bu kişilere destek vermek için adliye önüne gelen gruba yönelik, "Bunların arasında benim bayrağımı indiren var mı?" diye soran T.D. elindeki kılıçla eylemcilere saldırdı. Polis tarafından güçlükle yakalanan şüpheli polis merkezindeki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

"KOLA İÇMEYİN, SAKAL BIRAKIN"

Kılıcına el konan T.D. dün öğle saatlerinde adliye önüne tekrar geldi. Demircide yaptırdığı 'Osmanlı baltası'nın sapına bez bağlayan T.D., yanında getirdiği teypten marşlar çalmaya başladı. Bir yandan da elindeki kağıtta yazan metni okumaya çalışan T.D., çevredeki vatandaşları IŞİD'e katılmaya çağırdı. "Her Türk erkeğini IŞİD'le beraber PKK'ya karşı savaşmaya çağırıyorum. Kola içmeyin, sakal bırakın" diye bağırmaya ve küfürler etmeye başlayan T.D. polis tarafından gözaltına alındı. Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürülen şüpheli 'Terör örgütüne üye olmak' suçunu işlediği gerekçesiyle savcılığa sevk edildi. Akşam saatlerinde sorgusu tamamlanan T.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Kobani Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (70)

VELİ:

Apo posterleri açarlar pkk diye bağırırlar tutuklanmaz adam IŞID diye bağırdı diye Tutuklanmış ülkenin haline bak.

17
31
yanıtYanıtla
sivaslı:

faşizmin eseri değil kürt ırkçılarının eseri.

17
23
yanıtYanıtla
my:

aynen katılıyorum . . .

yanıt0
yanıt0
Esra:

Bencede!

yanıt0
yanıt0
Yapram:

PKK''da türk irkciliginin eseri dersen bende sana katilacam !

yanıt0
yanıt0
anadolu:

Kürtlerin varlık nedeni Yüce türklerdir

18
20
yanıtYanıtla
bostan korkuluğu:

hiç sorma sizsiz tuvalete bile gidemiyorz :)

yanıt0
yanıt0
hjhjh:

kusura bakma ama biz kürtler olmasa şuan türk diye bir ülke yoktu :

yanıt0
yanıt0
Tc 33:

Arkadaş asker diye birşey var

yanıt0
yanıt0
KİREMIN:

İSLAMİYETTEN ÖNCE TÜRKLER VARDI YAW ARAPLAR SONRADAN GELME SİZİ BEYİN ÖZÜRLÜLERİ ALFABELERİNİZ BİLE İNGİLİZLERİN MOSOLCULAR HATASIZ KUL OLMAZ VALLAH BONZAİ KURBANISINIZ HEPİNİZ

yanıt0
yanıt0
my:

aynen katılıyorum . . .

0
0
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title