Haberler

Kılıç, Karaaslan ve Taşçı'dan Konak Buluşması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum ilçesi Sarıtaş Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Köy Konağı’nda vatandaşlarla buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum ilçesi Sarıtaş Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Köy Konağı'nda vatandaşlarla buluştu.

Atakum Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Köy Buluşmaları devam ediyor. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Sarıtaş Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Köy Konağı'nda gerçekleştirilen buluşmada çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

"TAŞÇI'YI KUTLUYORUM"

Atakum Belediyesi'nin Köy Konakları projesini beğendiğini ifade eden ve Başkan Taşçı'yı kutlayan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı kutluyorum. Örnek bir proje hayata geçirerek güzel bir çalışmaya imza attı. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Gelirken yolların güzelliğini gördük. Sokaklar parke taşlarıyla döşenmiş. Atakum ilçesinde güzel ve önemli çalışmalar yapılıyor. Ülkemizde yapılan yatırımlar, çalışmalar ortada. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Sokaklar, mahalleler, ilçeler güzelleşiyorsa bu bir ekip işidir. Bizler oturduğumuz makamlarda baki değiliz. Baki olan birliğimiz ve beraberliğimiz olacak. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep beraber ulaşacağız" dedi.

"ATAKUM'DA HEP PROJE KONUŞULUYOR"

İnsan hayatına dokunan projelere son derece önem verdiğini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Ülkemizin gelişimini yakından ilgilendiren ve asrın projeleri olarak adlandırılan projeler hayata geçiriliyor. Türkiye'nin dört bir yanında yatırımlar yapılıyor. Bugün burada bir araya geldiğimiz Köy Konağı projesi, geleceğe umutla bakan bir belediyecilik anlayışının ürünüdür. Öyle ki hem içerisinde hem de açık alanında gerçekleştirilecek etkinliklerle mahalleye ayrı bir değer katacaktır. Bizi sürekli proje açılışlarına davet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı tebrik ediyorum. Atakum ilçesinde sürekli açılışlar oluyor, projelerin hareketliliği yaşanıyorsa, bu bir değişim ve gelişim sürecinin ifadesidir. Atakum ilçesinde, Samsun'da, Karadeniz Bölgesi'nde ve Türkiye'de güzel şeyler oluyor. Allah'ın izniyle de güzel şeyler olmaya devam edecek" diye konuştu.

"NE SÖZ VERDİYSEK TUTUYORUZ"

Köy Konakları projesi ile köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yaşam merkezlerine ayrı bir hava kattıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum ilçesinde söz verdiğimiz projeleri ardı ardına hayata geçiriyoruz. Bu projelerden bir tanesi de Köy Konakları projesidir. Eski ve kullanılmayan yapıları baştan sona onarıyor ve ortaya tüm mahalle sakinlerinin ortak kullanabileceği yeni yaşam alanları çıkartıyoruz. Atakum ilçesinin daha da güzelleşmesi, yaşam kalitesinin daha da artması için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarını başarıyla sürdürürken, diğer taraftan da sosyal hayatın gerekliliği olan projeler hayata geçiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar söz verdiğimiz 14 projeyi tamamladık. Yapımına başladığımız ve devam eden 8 projemiz var. 55'te 55 proje sözümüze ek olan 17 proje hayata geçirdik. Planlaması biten ve yakında düğmeye basacağımız 10 projemiz var. Biz günü kurtaran değil, gelecek yılları planlayan belediyecilik anlayışı ile hareket ediyor, sözlerimizi tutuyoruz" şeklinde konuştu.

MUHTARIN HİZMET HEYECANI

Atakum Belediyesi'nin son dönemde gerçekleştirdiği çalışmalar karşısında şaşkınlık yaşadıklarını ifade eden Sarıtaş Mahallesi Muhtarı Ayhan Arslan, "Biz böyle hizmetlere alışkın olmadığımız gibi protokol önünde konuşmaya da alışkın değiliz. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ediyoruz. Mahallemizin önce yolları yapıldı, şimdi de Köy Konağı kazandırıldı. Bazen çalışmaların yoğunluğu karşısında şaşkınlık yaşıyoruz ama bu halimizden de memnunuz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından davetlilere kestane, aşure, çiğ köfte, gözleme ve semaverde çay ikramı yapıldı. Köy Konağını gezen ve Başkan Taşçı'dan bilgi alan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan burada vatandaşlarla sohbet etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Çiğdem Karaaslan İshak Taşçı Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title