Haberler

Kılıç: "Anayasayı Değiştirmek İçin Milletimizden Destek İstiyoruz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Salondan detaylar - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konuşması Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da- Bakan Kılıç: - "Biz bu seçimde artık bize dar gelen, Türkiye'nin kendisini geliştirmesi için yeterli olmayan bu anayasayı değiştirmek için milletimizden destek istiyoruz" Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz bu seçimde artık bize dar gelen, Türkiye'nin kendisini geliştirmesi için yeterli olmayan bu anayasayı değiştirmek için milletimizden destek istiyoruz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Salondan detaylar - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konuşması Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da- Bakan Kılıç: - "Biz bu seçimde artık bize dar gelen, Türkiye'nin kendisini geliştirmesi için yeterli olmayan bu anayasayı değiştirmek için milletimizden destek istiyoruz" Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz bu seçimde artık bize dar gelen, Türkiye'nin kendisini geliştirmesi için yeterli olmayan bu anayasayı değiştirmek için milletimizden destek istiyoruz" dedi.Kentteki bir kafede partililer ve gazetecilerle bir araya gelen Kılıç, AK Parti iktidarlarının, kurucu genel başkanları ve seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde başlattığı değişim ve dönüşüm hareketinin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde devam ettiğini söyledi.AK Parti olarak bugüne kadar yapılan hizmetlerin tüm teşkilat mensupları tarafından seçim koordinasyon merkezlerinde vatandaşlara anlatılması gerektiğini belirten Kılıç, "Çünkü ne kadar büyük bir değişimi, ne kadar büyük bir hamlenin demokrasimizde olsun, ekonomimizde olsun eğitimde, emniyette, sağlıkta, ulaşımda sayabileceğimiz her alanda ne kadar büyük değişikliklerin olduğunu hatırlatmamız gerekiyor" diye konuştu.Çözüm sürecine de değinen Bakan Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mimari olduğu bu sürecin, ülkenin geleceği ile birlik, beraberlik ve kardeşliğin teminatı olarak yürünmesi gereken bir yol olduğunu ifade etti.Seçim zamanında özellikle muhalefet üyelerinin söylemlerine dikkat etmesi gerektiğini anlatan Kılıç, "Buradan da kendilerini bir kere daha uyarıyorum. Bizim güvenliğimizden, birliğimizden ve devletimizin kudretinden hiçbir şekilde müsamaha göstermediğimizi, göstermeyeceğimizi herkes biliyor" diye konuştu.Kılıç, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptığını belirterek, Türkiye'nin köklü gelenekleri olan bir devlet olduğunu söyledi."Biz bu seçimde artık bize dar gelen, Türkiye'nin kendisini geliştirmesi için yeterli olmayan bu anayasayı değiştirmek için milletimizden destek istiyoruz" diyen Kılıç, "Yeni anayasamızı ve ülkemizin gelişmesi, daha hızlı ilerlemesi, hedeflerimize hızlı ulaşabilmemiz için gerekli olan sistem değişikliklerini de bu noktada ele alabileceğimiz bir çoğunluk için milletimizin önündeyiz" ifadesini kullandı.Bakan Kılıç, daha sonra AK Parti'nin Canik ve Tekkeköy ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, partililerle görüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Ak Parti Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title