Haberler

Kılıbık İbram, Tıklanma Rekorları Kırıyor

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde çekimleri devam eden ‘Ege’de Kabus’ filmi içinde yer alan Kılıbık İbram ile Ayşe klibi beğenildi.

Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde çekimleri devam eden 'Ege'de Kabus' filmi içinde yer alan Kılıbık İbram ile Ayşe klibi beğenildi. Süper İncir Fragmanının oyuncularından Togay Ünlü'nün yönettiği 'Kılıbık İbram Ayşem' klibi yoğun ilgi gördü.

Anadolu kadının son halini anlatan ve erkeğin zorlu hayat mücadelesinin anlatıldığı klip yöresel olması nedeniyle özellikle Aydınlılar tarafından yoğun ilgi gördü. Aydınlı Ressam Eşref Gürpınar'ın 'İbram Dayı' tiplemesi ile baş rolde oynadığı Zeytin ve Zeytinyağı'nı tanıtmak amaçlı çekilen komedi ve korku içerikli kısa filmde 'Ayşem' klibi ile bu defa Anadolu Kadını'nın değil Anadolu erkeğinin yaşadığı zorluklar anlatılıyor. Evde tüm yetkilerin bayanda olduğu klip izleyenlere ilginç mesajlar veriyor.

Amatör ruhla oldukça profesyonel bir iş çıkardıklarını belirten film ve klibin başrol oyuncusu Eşref Gülpınar, "Klip, Ayşem şarkısının söz ve bestesi amatörce yapıp yorumladım. Müzik düzenlemesini Ramazan Uslu ve stüdyo kayıt Osman Akgündüz tarafından yapıldı. Amatör bir çalışma ama profesyonelce bir ürün ortaya çıktı. Klipte karısını çok seven, "İbram" isimli kılıbık bir köylüyü canlandırıyoruz. Aydınlı tanınmış komedyenlerinden Hakan Derelioğlu'nun İbramın karısı rolünü üstlendi. Çekimler ve stüdyo çalışmaları çok keyifli geçti. Çalışmayı tamamlayıp internette yayınladık. Kısa sürede çok sayıda kişi beğenip paylaştı. Hedefimiz süper incirde olduğu gibi bu çalışma ile de Aydın'ı ve özellikle Karpuzlu Alinda Bölgesi ile zeytin ve zeytinyağını tanıtmak" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karpuzlu Aydınlı Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title