Haberler

KIKO Milano, 20. Yıl Dönümünü Kutluyor

Güncelleme:

KIKO, SuperDuper Handmade Hats tarafından tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen yeni koleksiyonu ile 20. yıl dönümünü kutluyor.

İtalya'nın lider kozmetik markası KIKO Milano, 20. yıl dönümünü özel kılmak için gelecek vadeden ve KIKO ile birlikte deneme, cesaret etme ve yenilik yapma tutkusunu paylaşan genç tasarımcıların yarattığı yedi uluslararası marka ile güçlerini birleştirmeye karar verdi. Bu markaların her biri, bir makyaj trendini yorumlayan ve KIKO'nun yaratıcılığını, yeteneğini ve İtalyan tarzını kutlayan sınırlı üretim bir kapsül koleksiyonun yaratım sürecine katıldı.

'Daha az, daha iyidir' anlamına gelen ve 20. Yıla özel hazırlanan 7 kapsül koleksiyonun ilki olan 'Less is Better' Koleksiyonu, el üretimi şapkalarının tasarımı ve kalitesi ile birçok ödül kazanan SuperDuper Handmade Hats markasının genç tasarımcıları Veronica ve Ilaria Cornacchini ile Matteo Gioli tarafından tasarlandı. Bu üç gelecek vadeden tasarımcı, sevilen şapkalarının karakterini oluşturan dokuları ve renk taşmalarını 'Less is Better' koleksiyonundaki ürünlere dönüştürdü ve kapsül koleksiyonunu tanımlayan 'Makyajsız makyaj' trendini yalın ama göz alıcı çizgiler ile yorumladı.

'Less is Better' stilindeki makyaj, kullananın doğal güzelliğini öne çıkarır. Sonuç, görünmeyen mükemmel bir makyajdır. Nü makyaj, ışıktan ve gölgelerden çok iyi yararlanan özenli bir uygulama tekniğinin sonucudur. Yaratılması da, doğru araçlar kullanıldığında oldukça kolaydır.

Koleksiyon, mükemmel bir nü görünümü elde etmek için ideal ürünler sunar. Sınırlı üretim koleksiyon; yüzü aydınlatan, ufak kusurları kapatan ve etkili bir şekilde gözleri ve dudakları öne çıkaran özel ürünler içerir. Bunlar, yüzü temizlemek için doğal Konjac süngerden aydınlatıcıya, fırçaya, mat rujlara ve göz farlarına kadar uzanır. Tüm ürünler, sadece nü tonlarında gelir. Dokuları; canlı bir makyaj için hafiftir, duyuları harekete geçirir ve son derece incedir. Renkler; sıcak, doğal ve aynı zamanda sofistikedir. Doğal ten rengi güzelleştirilir.

KIKO'nun yeni kapsül koleksiyonu, her kadını, özelliklerini öne çıkaran ve güzelleştiren bir makyajla doğal güzelliğini yeniden keşfetmeye davet eder. Buradaki fikir, cennet hissi uyandıran bir atmosferi yeniden yaratmak için yeni uyanmış bir kadının zinde görünümünü günlük makyaj görünümüne taşımaktır. Güzellik; dünyevi değildir, zamandan muaftır.

'Less is Better' konsepti, aynı zamanda koleksiyonun ambalajındaki mükemmeliyete de yansıtılmıştır. SuperDuper tasarımcıları; açık mavi, pastel pembe gibi zarif renkleri ve basit, kompakt formlu akışkan, dengeli şekilleri tercih etmiştir.

'Less is Better' ürünlerini satın alanlar, yalın ama aynı zamanda sofistike ve her durum için mükemmel bir görünüm ile güzelliğin sırlarını keşfedecek. Buna ek olarak ilk sınırlı üretim koleksiyon için özel olarak tasarlanmış bileklik uçları ile bir bilekliği kişiselleştirme olanağına da sahip olacaklar.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

İtalya Milano Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title