Haberler

Kidycity.com'da Bayram'a Özel Kargo Bedava!

Güncelleme:

Anne ve çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayan online alışveriş sitesi kidycity.com'dan Bayram'a özel şeker tadında fırsatlar!

14-31 Temmuz tarihleri arasında kidycity.com'da Bayram Şenliği var. Bayram'a özel kidycity.com'dan yapacağınız tüm alışverişlerde Kargo Bedava, üstelik 150 TL ve üzeri yapacağınız tüm alışverişlere sevimli Kidy t-shirt de hediye!

Bayram alışverişi için önce Kidycity.com'a uğrayın.

Çocuklara bayram alışverişi için binlerce seçenek kargo bedava avantajıyla... 0-16 yaş çocuk giyim, aksesuarlar, ayakkabılar, hediyelik oyuncaklar, tatile gideceklere mayolar, bikiniler, UV korumalı şapkalar, güneş ürünleri, oto koltukları, % 70'e varan indirimlerle sizleri bekliyor.

Dünya çocuk modasına yön veren Kanz, Pampolina, Steiff, Kathe Kruse, S&D, Whoopi, Doll gibi markaların sınırlı sayıdaki outlet ürününe %70'e varan indirimlerle ulaşabilirsiniz. Bu markaların 2014 İlkbahar/Yaz Sezonu için hazırladığı yepyeni koleksiyonları da %50 indirim fırsatlarıyla kidycity.com'da bir tık uzağınızda!

Anne, bebek ve çocuklar için yüzlerce marka ve binlerce çeşit ürünün bir arada beğeninize sunulduğu kidycity.com'da aradığınız tüm ihtiyaçlara tek bir adresten sahip olabilirsiniz.

Anne, bebek çocuk giyim ve aksesuar, bebek arabası, oto koltuğu, mama sandalyesi, beslenme, sağlık, oyuncak, bebek odası ve kitap kategorilerinde binlerce çeşit ürün kidycity.com'da... Evinizden, iş yerinizden, oturduğunuz yerden siparişinizi verin, tüm ihtiyaçlarınız ayağınıza kadar gelsin! Ücretsiz kargo kampanyasındaki son günleri yakalamak için acele edin!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title