Haberler

Kickboks Federasyonu Başkanı Kayacı Diyarbakır'da

Diyarbakır'a gelen Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayacı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'i ziyaret etti.

Diyarbakır'a gelen Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayacı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'i ziyaret etti.

Kayacı, beraberinde Kickboks Federasyonu Genel Koordinatör Abdullah Allan ve Kickboks Milli Takım Antrenörü İbrahim Ufuk Ertaş ile Demir'i makamında ziyaret ederek, kickboks branşına verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kayacı, Diyarbakır'da önemli sporcuların yetiştirildiğini ve bu anlamda Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün büyük desteğini gördüklerini belirtti.

Kayacı, spora hizmet eden ve sporun gelişmesine katkı sunan herkesin yanında olduklarını belertirek, "İl Müdürümüz ve onunla birlikte Diyarbakır'da görev yapan arkadaşlar kickboks branşına önemli destekler sunuyorlar. Bu nedenle Mehmet Demir başta olmak üzere, tüm Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyoruz."

Demir ise Kayacı ve beraberindekilere yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA / Spor

Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title