Haberler

Kick Boksta Milli Sporcu Yetiştirmeyi Hedefliyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kick boks antrenmanlarından detay görüntüler- Kick boks eğitmeni Enes Tetik'in açıklamaları Almanya'dan iki yıl önce Bilecik'e gelen kick boks eğitmeni Enes Tetik, milli takıma sporcular yetiştirmek ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla kurduğu salonda, sporcular yetiştiriyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kick boks antrenmanlarından detay görüntüler- Kick boks eğitmeni Enes Tetik'in açıklamaları Almanya'dan iki yıl önce Bilecik'e gelen kick boks eğitmeni Enes Tetik, milli takıma sporcular yetiştirmek ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla kurduğu salonda, sporcular yetiştiriyor.Tetik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, salonda yaşları 15 ile 45 yaş arasında değişen 250 sporcuların kısa zamanda başarılar elde edeceğine inandığını, bunun yanında gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, hayatlarına disiplin kattığını söyledi.Küçük yaşta spora başladığını ve Almanya Milli takımında 2010 yılında Hollanda da dünya ve yine aynı yılda Polonya'da Avrupa şampiyonlukları bulunduğunu anlatan Tetik, kick boksun güç, teknik ve disiplin isteyen spor olduğunu bildirdi.Almanya'da profesyonel liglerde de mücadele ettiğini bildiren Tetik, şunları kaydetti: "Kick boks, her yaşa hitap ediyor. Bu spor, kendini savunma sporudur, kesinlikle şiddet sporu değildir. Arkadaşlarımızın desteklenmesi halinde verilen desteğin boşa gitmeyeceğine ve başarılar elde edeceklerine inanıyorum. Salona yetenekli ve bu sporu öğrenmek isteyen sporcular geliyor. Milli takımlara seçilmeleri benim için en büyük gururum olacak. Kick boks, Bilecik geneline yayılması için büyük gayret gösteriyorum. Bunun karşılığını da yavaş yavaş alıyoruz. Bu spora soğuk bakan aileler, çocuklarını rahatlıkla gönderebilir. Kendilerini nasıl savunacaklarını öğretmenin yanında kötü alışkanlıklardan da uzak tutuyoruz. Dünya ve Avrupa müsabakalarındaki tecrübelerimi gençlere aktarmak ve milli takımlara yeni sporcular kazandırmak istiyorum."Sporcular arasından milli sporcu çıkarmak istediğini vurgulayan Tetik, bunun içinde düzenli ve planlı çalışılması halinde başarıların geleceğini sözlerine ekledi.Tetik, ayrıca aralık ayında Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun düzenlediği unvan maçına çıkacağını bildirdi.

Kaynak: AA / Spor

Hollanda Bilecik Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title