Haberler

Kick Boks Takımından Kaymakam Güven'e Ziyaret

Kula Halk Eğitim Merkezi Kick Boks Takımı, Bölgeler arasında mücadele eden sporcular Kula Kaymakamı Murat Güven’i makamında ziyaret etti.

Kula Halk Eğitim Merkezi Kick Boks Takımı, Bölgeler arasında mücadele eden sporcular Kula Kaymakamı Murat Güven'i makamında ziyaret etti. Sporcular kazanılan madalyaları ile ziyaret ettikleri Kaymakam Güven'e plaket takdim etti.

İzmir'de düzenlenen, Kick Boks Bölge Şampiyonasında Kula Halk Eğitim Merkezi Kick Boks takımı 10 altın, 5 gümüş ve 7 bronz madalya kazanarak şampiyonaya damga vurdu. Takım halinde 6 il içinde birincilik kupası kazanan Kick Boks'cular, Kula Kaymakamı Murat Güven'i makamında ziyaret ederek kazandıkları kupayı takdim etti. Başkan Güven Kick Boks takımını başarısından dolayı kutladı.

Ziyarette, Halk Eğitim merkezi Kick Boks Takımı Hocası Aydın Özcan, Yardımcısı ve Manisa Kick Boks İl temsilcisi Tayfun Özcan, sporcular ve aileleri katıldı.

Elde edilen başarılardan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Takım Hocası Aydın Özcan, "Öğrencilerimiz ile birlikte başarılara imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğumuzu da Kaymakamımız Murat Güven ile birlikte paylaşmak istedik." dedi.

Kula Kaymakamı Murat Güven ise, "Başarılarınızın daim olmasını ve daha üst düzeyde ülke şampiyonalarında başarılı sonuçlar elde etmenizi bekliyoruz." diyerek sporcuları ve antrenörlerini kutladı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Güven Aydın İzmir Kula Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title