Haberler

Kıck Boks Şampiyonasında Beyşehirli Sporculardan Büyük Başarı

Güncelleme:

Ordu'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na katılan Beyşehirli sporcular 1 birincilik, 1 üçüncülük derecesi elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Beyşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren sporcular, kick boks branşında bugüne kadar ilk kez böylesine ulusal bir başarıya imza attı. Şampiyonada Şakir Sevgi minikler 30 kiloda altın madalya kazanıp Türkiye şampiyonu olurken, yıldız bayanlar 40 kiloda Hacer Kara ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Beyşehir Belediyespor Kulübü Kick Boks antrenörü Ömer Sevinç, yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesporlu sporcuların Türkiye şampiyonasında bugüne kadar elde ettikleri en başarılı dönemi yaşadıklarını vurgulayarak, "Beyşehir Belediyespor Kulübü olarak Ordu'da ilçemizi başarıyla temsil ettik. 9 sporcuyla katıldığımız şampiyonada 1 Türkiye şampiyonluğu, 1 de Türkiye üçüncülüğü derecesi elde ettik. Tüm sporcularımızı başarılarından ötürü kutluyorum. Türkiye'nin yıldızı parlayan en önemli sporlarından birisi olan Kick Boks'ta ilçemiz Beyşehir'in ismini en iyi şekilde duyurduğumuz için çok mutluyuz, sevinçliyiz. Türkiye şampiyonalarında Beyşehir Belediyespor adına hiçbir sporcumuz bugüne kadar şampiyon olamamıştı. Bu konuda bir ilki başarmış olduk. Biz bu şampiyonada Beyşehir Belediyespor adına Beyşehir'in ismini Ordu'da altın harflerle yazdırdık. Bundan sonraki amacımız ise başarılara yenilerini eklemek olacak" diye konuştu.

Şampiyonaya 81 ilden 3 bin sporcunun katıldığını vurgulayan Sevinç, turnuvanın birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olduğunu, Beyşehir Belediyesporlu sporcuların ise şampiyonaya elde ettiği başarılarla adeta damgasını vurduğunu kaydetti. Sevinç, sıkı bir hazırlıkla katıldıkları şampiyonada elde edilen başarıda sporcularının emeğinin büyük olduğunu dile getirdi. Sevinç, desteklerinden ötürü İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ile Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'a da teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyşehir Türkiye Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title