Haberler

Kıbrıslı Türk ve Rum İş Adamlarından İki Etkinlik

Kıbrıslı Türk ve Rum iş adamları, Kıbrıs sorununun çözümüne katkı amacıyla iki etkinlik düzenliyor.

"Kıbrıs Ticaret Forumu"nun açıklanacağı ortak etkinlik perşembe akşamı; Kıbrıslı Türk, Rum, Türkiye, Yunanistan ve Avrupa'dan iş adamlarının katılacağı panel ise Cuma günü yapılacak. İşadamları Derneği (İŞAD) Başkanı Metin Şadi'nin açıklamasına göre, Güney Kıbrıs'ta İŞAD partneri olan OEB ile 30 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.30'da KKTC'nin başkenti Lefkoşa da bulunan Merit Hotel'de forum düzenliyor. Kıbrıslı Türk, Kıbrıslı Rum iş dünyası temsilcilerinin gönüllü katılımlarıyla düzenlenecek toplantı ve yemekte İŞAD ve OEB, Kıbrıslı Rum ve Türk iş insanlarının birlikte işbirliği yapacakları "Kıbrıs Ticaret Forumu" açıklanacak. Geceye Kıbrıslı Türk müzakereci Özdil Nami ve Rum müzakereci Mavroyannis'in de katılması bekleniyor. Yemeğe konuk Türkonfed heyeti, Yunan temsilciler ve UEAPME'nin de davet edildi.

İŞAD Başkanı Metin Şadi, Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği'yle (TÜSİAD) birlikte üye olduğu Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TURKONFED) ile birlikte ise 31 Temmuz Cuma günü ise, TURKONFED'in ev sahipliğinde Lefkoşa Merit'te "Kıbrıs'ta Çözüm ve Ekonomi" başlıklı panel yapılacağını, bu panele de Kıbrıslı Rum, Kıbrıslı Türk ve Türkiye iş insanlarının ve medyasının katılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın açılış konuşmasını yapacağı belirtilen panelde, İŞAD Başkanı Metin Şadi ve TURKONFED Başkanı Tarkan Kadaoğlu da konuşacak. Panelistler ise, Güney Kıbrıs'tan OEB Başkanı Christos Michaelides, TÜSİAD Brüksel Temsilcisi Bahadır Kaleağası, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ ve İŞAD adına Necdet Ergün olacak. - LEFKOŞA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Güney Kıbrıs Yunanistan Metin Şadi Türkiye Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title