Haberler

Kıbrısçıkspor Yalova'da Penaltılarla Güldü

Yalova’da oynanan U-19 Türkiye Şampiyonası 1. kademe maçlarını ilk sırada Bolu ekibi Kıbrısçıkspor bitirerek adını son 24 takım arasına yazdırdı.

Yalova'da oynanan U-19 Türkiye Şampiyonası 1. kademe maçlarını ilk sırada Bolu ekibi Kıbrısçıkspor bitirerek adını son 24 takım arasına yazdırdı. Yalova Ahmet Saraç sahasında oynanan maçta Kocaeli temsilcisi Beylikbağıspor ile karşılaşan Kıbrısçıkspor rakibini penaltı atışları sonrasında 10-9 mağlup etmeyi başardı.

Yalova'nın ev sahipliğini yaptığı müsabakada Beylikbağıspor 6 ile 20. dakikalarda Uğurcan ve Osman'ın golleriyle 2-0 öne geçti. Bu gollere Bolu ekibi Kıbrısçıkspor 45+1'de Oktay ve 78. dakikada Engin golleriyle 2-2'ye getirirken maç uzatmalara kaldı.15'er dakikalık uzatma bölümünde Beylikbağıspor 110. dakikada Nazım ile 3-2 öne geçti. Bu gole Bolu ekibi 119. dakikada Metin ile cevap verdi ve skoru 3-3 yaparak seri penaltı atışlarına geçilmesini sağladı. Penaltı atışları sonrasında rakibine 7-6 üstünlük sağlayan Kıbrısçıkspor maçı 10-9 kazandı ve ikinci kademeye yükseldi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Saraç Türkiye Yalova Bolu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title