Haberler

Kıbrıs'tan, Kayıp Şahıslar Konusunda Liderlerden Ortak Çağrı

Ali Ruhluel Lefkoşa, 10 Şubat DHA-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Lider Nikos Anastasiadis, kayıp şahısların bulunmasına destek için ortak mesaj verdi.

Ali Ruhluel Lefkoşa, 10 Şubat DHA-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Lider Nikos Anastasiadis, kayıp şahısların bulunmasına destek için ortak mesaj verdi. Akıncı ile Anastasiadis'in geçtiğimiz aralık ayında birlikte ziyaret ettiği Antropoloji Laboratuarı'nda hazırlanan ve kamu spotu olarak yayınlanacak videoyla, kayıp şahısların gömü yerleriyle ilgili bilgisi olanların, bu bilgileri Kayıp Şahıslar Komitesi ile paylaşması yönünde ortak çağrı yapılıyor. Cumhurbaşkanı Akıncı ile Rum Lider Anastasiadis, geçtiğimiz yıl 28 Mayıs'ta gerçekleştirdikleri görüşme sonrası da ortak bir çağrıyla kayıp şahıslar konusunda kimin bilgisi varsa saklamamasını ve kayıp şahıslar komitesiyle paylaşmasını istemişlerdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

nikos anastasiadis mustafa akıncı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title