Haberler

Kibariye Tarkan'a Ev Görmesine Gidecek! Hediyesi Bile Hazır

Güncelleme:

Kibariye, İstanbul'da konser öncesi yaptığı açıklamada yeni evlenen sanatçı dostu Tarkan'a evlilik hediyesi aldığını söyledi.

10.yılını İstanbul temalı konser ile kutlayan Kanyon AVM'nin sahnesinde Can Şengün Orkestrası eşliğinde yapılan "İstanbul Şarkıları Konseri" ile Kalamış, Ada sahillerinde bekliyorum, Katibim, Yemenimde hare var gibi birbirinden farklı İstanbul şarkılarına yer verirken, Ah İstanbul şarkısı ile Kibariye, İstanbul Şarkısı ile Mirkelam, Yarim İstanbul Şarkısı ile Levent Yüksel, İstanbul'da parçasıyla Pinhani, Kadıköylü şarkısı ile Dilek Türkan ve İstanbul Seni hapsetmiş şarkısı ile Pamela müzik severler unutulmaz bir gece yaşattı.

"ZENGİNLİKTE GÖZÜM YOK"

Yaklaşık 7 Bin kişinin izlediği konser öncesi kulis kapılarını açan Kibariye, emlak dergisinden kızına ev bakarken yakalandı. "Bu evler çok lüks, ben mütevazi bir ev alırım. Zenginlikte gözüm yok, bunların hepsi geçici" diyen şarkıcı, birçok soruya cevap verdi.

TARKAN'LA İLGİLİ İDDİALARA YANIT VERDİ

Tarkan'a kırgın olduğu yönündeki haber için "Ben Tarkan'a kırgın olabilir miyim? O benim çocuğum, kardeşim, yüreğimin bir parçası. Kendimi kırarım ona yine kırılmam. Çok da mütevazi, su gibi bir kız da aldı, mütevazi bir de düğün yaptı. Allah ona çocuk, torun sevmeyi nasip etsin" açıklamasını yaptı.

"SÜRPRİZİ BOZULMASIN"

Tarkan'a hediye de aldığını söyleyen Kibariye, sürprizi bozulmaması için hediyeyi söylemedi. Bir muhabirin beşik mi aldınız sorusuna ise "Sürprizi bozmayın ayy, hemen de tahminlere başladılar" yanıtını verdi.

"SEZEN GİBİ BİR SES SAHNELERİ BIRAKMAMALI"

Sözlerine devam eden şarkıcı, Sezen Aksu'nun da sahneleri bıraktığını yeni öğrendiğini açıkladı. "Sezen gibi bir ses sahneleri bırakmamalı, çok üzüldüm. Sezen çok iyi bir ses makara, tukara kadın. Muhabbeti çok iyi, sahnesi çok iyi. Ben yaşadığım sürece sahneleri bırakmam" açıklamasını yaptı.Verdiği röportajın ardından sahneye çıkan Kibariye, dinlemeye gelen müzik severlere de unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: Gecce / Magazin

İstanbul Kibariye Kalamış Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

bir numarasın:

Türkiyede en iyi kadın ses = Kibariye

16
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title