Haberler

Kiad, Tanzanya'dan Umutlu Döndü

Korkuteli İş Adamları Derneği (KİAD) Üyeleri Tanzanya’dan mutlu döndü.

Korkuteli İş Adamları Derneği (KİAD) Üyeleri Tanzanya'dan mutlu döndü.

KİAD Üyeleri 5 günlük Tanzanya ziyaretini tamamladı. KİAD başkanı Halil Koparan, farklı sektörlerden oluşan Üyelerle Tanzanya'nın Darulsalem ve Zanzibar adasına ve Kablumbağa ile Serengeti Milli Parkına gezi düzenlediklerini söyledi.

Tanzanya'ya iş gezisi düzenlediklerini belirten Koparan, "Tanzanya'nın ticari başkenti Darulsalem ve Zanzibar adasına gittik. Heyetimizi Tanzanya- Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu yetkilileri karşıladı. Üyelerimiz Sektörel olarak piyasa araştırmaları yapmak üzere Sektörel sitelerde rehber eşliğinde piyasa hakkında geniş bilgi sahibi olma imkanı buldular. Önümüzdeki aylarda da Arnavutluk'a bir gezi planlıyoruz" dedi.

Ziyarette Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu üyesi 25 iş adamı ile iş görüşmeleri yaptıklarını kaydeden Koparan, "Gezilerimiz sırasında yetim çocukları ziyaret ettik. Zanzibar adasına geçerek dünyanın en büyük baharat adasını gezdik. Daha sonra kaplumbağa adasında incelemelerde bulunduk. Ekip olarak Dünyanın en büyük milli parkı olan Serengeti milli parkında dolaşarak tüm hayvanları canlı olarak gördük. Oradaki iş adamlarını Türkiye'ye davet ettik. 25 Eylül'de bir ekip İlçemize gelecek" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Tanzanya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title