Haberler

Khb Yetkilileri ile Hastane Yöneticileri Edremit'te Bir Araya Geldi

Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği (KHB), ‘Edremit Körfezi 1. Bölge Toplantısı’ Edremit Devlet Hastanesi’nde yapıldı.

Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği (KHB), 'Edremit Körfezi 1. Bölge Toplantısı' Edremit Devlet Hastanesi'nde yapıldı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Hocaoğlu başkanlığında, düzenlenen toplantıya, Edremit, Burhaniye, Havran, Ayvalık Devlet Hastaneleri yönetici, müdür ile Kamu Hastaneleri Birliği üst düzey yetkilileri katıldı. Dr. Oktay Yıldırım'ın ev sahipliği yaptığı toplantıda, vatandaşa hizmetin ve hasta memnuniyetinin daha yukarılara çıkarılması ile ilgili yapılacak çalışmalar ve idari konular masaya yatırıldı.

Dr. Hocaoğlu, "Birliğimize bağlı 20 sağlık tesisinde hasta ile çalışanların memnuniyetinin arttırılmasına yönelik insan odaklı sağlık hizmeti çözümleri sunmak ve ileri teknolojileri hayata geçirmek için ilkini Edremit'te düzenlediğimiz toplantıda arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu toplantılarımızı belirli periyotlarla bölge merkezi olan yerlerde düzenlemeyi düşünüyoruz. Her geçen gün vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için hoşgörü ve saygı anlamında 'Hastaya güleryüz, çalışana saygı' ilkesi terazisinin benimsenmesi büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle değerlendirme toplantıları çok büyük önem arz ediyor" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Devlet Hastanesi Edremit Körfezi Burhaniye Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title