Haberler

Adıyaman KHB Genel Sekreteri Şen, Uzman Doktora Şiddeti Kınadı

Güncelleme:

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Şen, Besni Devlet Hastanesinde uzman doktorun şiddete maruz kalmasını kınadı.

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Şen, Besni Devlet Hastanesi'nde uzman doktorun şiddete maruz kalmasını kınadı.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Şen, Besni Devlet Hastanesi'nde görev yapan Uzm. Dr. Galip Muzaffer Özkan'ın hasta ve hasta yakınları tarafından sözlü ve fiziki şiddete uğramasının derinden bir üzüntü yarattığını belirterek, olayı esefle kınadığını söyledi.

Hüseyin Şen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şifa dağıtmak gibi kutsal bir görevi olan hekimlerimiz, bu kutsallığın bilinciyle hastalarının yaralarını sarmak için her koşulda gece gündüz demeden görevlerini yapmaya çalışmaktadır. Şiddet hiçbir zaman hak arama yolu değildir ve asla hak arama yolu olmamalıdır. Vatandaşlarımızı bu bilinç içerisinde sağduyulu olmaya davet ediyoruz.

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak hem yaşadığımız son şiddet olayını, hem de sağlık camiasında yaşanan tüm şiddet olaylarını kınıyoruz. Bu elim olayı yaşayan hekimimize de geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" ifadeleri kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Özkan Adıyaman Besni Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title