Haberler

KGK'dan Huzurevinde İftar Programı

Güncelleme:

TOBB çatısı altında Aksaray'da kadınların iş hayatlarına katılımlarını sağlamak amacıyla faaliyetlerini yürüten Aksaray KGK, iftar programı düzenledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında Aksaray'da kadınların iş hayatlarına katılımlarını sağlamak amacıyla faaliyetlerini yürüten Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu (KGK), iftar programı düzenledi.

Abdülkadir Üçyıldız Huzurevinde hayatlarını sürdüren yaşlılarla bir araya gelen Kadın Girişimcilerin programına Vali Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve protokol eşleri de programda yer aldı.

İftar saati öncesi yaşlılarla sohbet eden Vali Şeref Ataklı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı programın düzenlenmesinde emeği geçen Kadın Girişimciler Kuruluna teşekkür etti.

Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu olarak sık sık huzurevini ziyaret ettiklerini ve oradaki yaşlılar ile bir araya geldiklerinin altını çizen Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nilgün Tosun, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin Kadın Girişimciler Kurulu olarak bundan önce ki süreçte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hepimizin bir annesi, bir ablası, bir babası, bir abisi olan huzurevi sakinlerini fırsat bulduğumuz her an ziyaret ettiğimizi belirtmek istiyorum" dedi.

Program boyunca yaşlılar ile sık sık bir araya gelen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, programda yer alan her bir huzurevi sakininin elleri öpülesi insanları olduğunun altını çizerken, "Böylesine Anlamlı ve Duygusal bir iftar programında bizleri bir araya getiren Kadın Girişimciler Kurulumuza teşekkür ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odası olarak kadın girişimcilerimize her alanda ve her platformda destek verdik ve vermeye devam ediyoruz. Bugünde burada yapmış olduğumuz bu anlamlı iftarda kendilerine göstermiş oldukları insani duygularından dolayı başta KGK Başkanımız olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Şeref Ataklı Türkiye Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title