Haberler

Kgc Üyelerinden Komutana Ziyaret

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Derneği, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan'ı ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Derneği, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan'ı ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

KGC Başkanı Kemal Sayın, Başkan Yardımcısı Sırı Berk Arslan, genel sekreter Akif Arslan, mali sekreter Bekir Doğan, yönetim kurulu üyeleri Devrim Başer ve Kerem Akçakale'nin yanı sıra Kahramanmaraş'ta görev yapan gazetecilerden Lütfi Yıkan ve Mustafa Kılıç'ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında, yeni komutanın güler yüzlü tavrı dikkat çekti.

Kahramanmaraş'tan önce Van'da görev yaptığına dikkat çeken Doğan, bu bölgenin yabancısı olmadığını aslen Adana Ceyhan'lı olması dolayısıyla yöre halkının özelliklerini ve yapısını çok iyi bildiğini dile getirdi.

Van depremi sırasında acı tecrübeler yaşadığını vurgulayan Albay Doğan, basın mensuplarına kanun ve yasaların izin verdiği ölçüde yardımcı olmaya devam edeceklerini ve bazı paylaşımların olacağına işaret etti. Albay Doğan, "Basın mensupları bizim dostumuzdur. Neticede bizim başarılı çalışmalarımızı kamuoyuna duyuracak olan ise Kahramanmaraş basınıdır" dedi.

Doğan'a başarı dileklerinde bulunan Sayın ise, "Şehrimize hoş geldiniz, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ve üyelerimizle beraber şehrimize can sıkıcı değil sevindirici güzel haberler yapmayı diliyoruz" ifadesini kullandı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kahramanmaraş Coşkun Doğan Kemal Sayın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title