Haberler

Kgc'den "Gazetecilik Yarışması"

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC), "Gazetecilik Yarışması" düzenledi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC), "Gazetecilik Yarışması" düzenledi.

KGC Başkanı Metin Kösedağ, yaptığı yazılı açıklamada, kamu hizmeti yapan gazetecilerin mesleki gelişmelerini desteklemek, her yıl başarılı çalışmaları özendirip, ödüllendirmek ve bunların gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlamak amacıyla ödüllü bir yarışma düzenlediklerini ifade etti.

Yarışmaya KGC üyeleri ve Kayseri'deki basın kuruluşlarında görev yapan bütün gazetecilerin katılabileceğini belirten Kösedağ, yarışmanın haber (yazılı-görsel), araştırma, inceleme, röportaj (yazılı-görsel), spor (haber-fotoğraf-yazılı-görsel), fotoğraf ve sayfa düzeni olmak üzere beş kategoride yapılacağını belirtti.

Yarışmaya katılacak eserlerin 1 Ocak-31 Aralık 2015 tarihleri arasında üretilmiş ve yayımlanmış olması gerektiğini ifade eden Kösedağ, şunları kaydetti:

"Her yarışmacı yarışmaya ancak bir eserle katılabilir. Uluslararası yarışmalar dışında, başvuru tarihinden önce ödül almış eserler, bu yarışmalara katılamaz. Bu durum jürinin kararının açıklanmasından sonra anlaşılırsa, karar iptal edilir ve ödül geri alınır. Yarışmaya televizyon, gazete, dergi ve ajanslarda yayınlanan eserleriyle katılanlar, yazılı basın için eserlerinin yayınlandığı gazete, dergi ve internet sayfa çıktısının aslı ile fotokopisini, fotoğraf dalında yarışmaya katılanların, eserlerinin yer aldığı yayından iki adedi ile birlikte, fotoğrafların orijinal baskısını (18x24 ebadında), sayfa düzeni dalında yarışmaya katılanların, eserlerini gösteren iki gazeteden ikişer adedini ve bu sayfa düzenini kendilerine ait olduğunu onaylayan, gazete yönetiminden alınacak bir belgeyi, imzasız veya rumuzlu eserlerin yarışmacıya ait olduğunu onaylayan ve eserlerin yayınlandığı televizyon, gazete ve dergi sorumlusundan alınacak bir belgeyi, başvuru formuna eklemeleri gerekmektedir."

Kösedağ, yarışma sonucunda birinci olan eser sahiplerine bin 500, ikinci olan eser sahiplerine 750, üçüncü olan eser sahiplerine 500, mansiyon veya jüri özel ödülüne layık görülen eser sahiplerine ise 250 lira ödül ile çeşitli hediyeler verileceğini belirterek, yarışmaya son başvuru tarihinin 1 Ocak 2016 olduğunu bu tarihten sonraki başvuruların kabul edilmeyeceğini anlattı.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title