Haberler

KFC ve Pizza Hut Restoranları Ödüllendirildi

Pizza Hut AFM ve KFC Bursa Meydan, 'Ciro Artış Şampiyonları' ödüllerinin sahibi oldu.

KFC ve Pizza Hut Türkiye'nin franchise haklarının sahibi, Süzer Grubu şirketlerinden Turkent Gıda A.Ş. çalışanlarının katılımıyla düzenlenen Turkent Gıda'nın 23. kuruluş yıldönümü ve 'yeni yıla merhaba' gecesinde en başarılı restoranlarını ödüllendirdi. Pizza Hut Cevahir ve KFC Cevahir, 'Ciro Şampiyonları' olurken; Pizza Hut AFM ve KFC Bursa Meydan, 'Ciro Artış Şampiyonları' ödüllerinin sahibi oldu. Gecede bir konuşma yapan Turkent Gıda A.Ş. Genel Müdürü Osman Kırık, 2011'i rekor büyüme ile kapattıklarını kaydederek 2012'de 450 kişiyi daha istihdam etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Süzer Grubu'nun, KFC ve Pizza Hut Türkiye'de franchise haklarına sahip bulunan, toplam 106 restoranı başarı ile yöneten şirketlerinden Turkent Gıda A.Ş., çalışanlarına yönelik düzenlediği özel bir gece ile yeni yıla "merhaba" dedi.

Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Çakır, Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhan Süzer, Turkent Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kaya Entunç ve farklı pozisyonlarda görev yapan 220'den fazla Turkent Gıda A.Ş. çalışanının katılımıyla Nakkaştepe Bridge Balo Salonu'nda düzenlenen gecede en başarılı KFC ve Pizza Hut restoranları ile çalışanlarına 2011 Performans Ödülleri verildi. Pizza Hut Cevahir ve KFC Cevahir, "Ciro Şampiyonları" olurken; Pizza Hut AFM ve KFC Bursa Meydan, "Ciro Artış Şampiyonları" ödüllerinin sahibi oldu.

Turkent Gıda A.Ş.'de 10, 15 ve 20'nci yılını dolduran çalışanlara kıdem ödüllerinin de verildiği gecede bir konuşma yapan Turkent Gıda A.Ş. Genel Müdürü Osman Kırık, AVM'lerde en fazla iş yapan gıda markalarının KFC ve Pizza Hut olduğuna dikkat çekerek bunun da yüksek büyüme oranlarını beraberinde getirdiğini söyledi. Yüzde 34 büyüme ile kapattıkları 2010'un ardından 2011'i de rekor büyüme ile geride bıraktıklarını kaydeden Kırık, bu durumun doğru bir ekiple birlikte iletişim stratejilerindeki doğru hamlelerin sonucu olduğuna değindi.

2012'deki istihdam hedeflerine ilişkin de bilgi veren Osman Kırık şunları söyledi: "Şu an KFC Türkiye 61 restoranıyla hizmet veriyor ve buradaki çalışan sayımız toplamda 1280. Pizza Hut'ın ise toplam 45 restoranı ve 924 çalışanı bulunuyor. 2012 yılında, KFC için 300, Pizza Hut için ise 150 kişi olmak üzere toplamda 450 istihdam sağlamayı hedefliyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title