Haberler

Keykubat Mahallesine Çok Amaçlı Kapalı Semt Pazaryeri ile Kültür Merkezi İnşaatına Başlanıldı

Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Keykubat Mahallesinde yer alan Kapalı pazaryerinin yenileneceğini ve kültür merkezi ile birlikte inşa edileceğini bildirdi.

Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Keykubat Mahallesinde yer alan Kapalı pazaryerinin yenileneceğini ve kültür merkezi ile birlikte inşa edileceğini bildirdi.

Melikgazililerin artık yüzme havuzu, sosyal tesis, kültür merkezi çok amaçlı ve büyük ölçeli Pazar yerleri istediğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Keykubat Mahallesine halkın isteği üzerine pazaryerinin yenilenmesi ile kültür merkezi yaptırılmasına karar verildiğini kaydetti.

Keykubat Mahallesinde yaptırılacak olan Pazaryeri ile Kültür Merkezi Yapım işi için ihale yapıldığını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi.

"Melikgazi İlçesinde artık halkın ihtiyaçlarında belirgin bir değişiklik olmuştur. Bölge halkı artık spor merkezleri, sosyal ve kültür merkezleri talep etmektedir. Bu gerçekleştirilen yatırımların hangi düzeyde olduğu gösteren en önemli kanıttır. Melikgazi İlçe sınırları içerisinde toplam 23 ayrı semtte spor ve sosyal tesis ile kültür merkezi hizmet vermektedir. Haftanın 7 gününde 25 ayrı semtte ise 16 semt pazarı kurulmaktadır. Ancak gelişen ve büyüyen Melikgazi'ye bunlar artık yetersiz kalmaktadır. Yeni gelişen ve kentsel dönüşüm olan semtlerde halkımız pazaryeri ve kültür ve spor tesisleri talep etmektedir. Keykubat Semtimizde her geçen gün büyüyen ve gelişen bir semtimizdir. Bu semtlimizde çok maçlı haftanın 7 günü farkı hizmetler sunan pazaryeri ile kültür merkezi inşa edilmektedir" - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Pazaryeri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title