Haberler

    Kevin Love Cleveland Cavaliers'a Gitti

    Minnesota Timberwolves forması giyen all-star forvet Kevin Love, takımı, Cleveland Cavaliers ve Philadelphia 76ers arasındaki 3'lü takas sonucu Cavaliers'a gitti.

    Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Minnesota Timberwolves forması giyen all-star forvet Kevin Love, takımı, Cleveland Cavaliers ve Philadelphia 76ers arasındaki 3'lü takas sonucu Cavaliers'a gitti.

    Cleveland Cavaliers'ın internet sitesinden alınan bilgiye göre, Miami Heat ile olan 2 yıllık kontrat uzatma opsiyonunu kullanmayarak "serbest oyuncu" statüsüne geçen yıldız oyuncu LeBron James'i kadrosuna katan Cavaliers, uzun zamandır beklenen takas hamlesini gerçekleştirdi.

    Cavaliers, Minnesota Timberwolves ve Philadelphia 76ers arasındaki takas görüşmeleri sonucunda, 6 yıllık kariyerinde 3 kez all-star seçilen 25 yaşındaki forvet oyuncusu Kevin Love Cavaliers'ın yolunu tuttu.

    Love'ı gönderen Timberwolves, Cleveland temsilcisinin 2013 ve 2014 draftında ilk sıradan seçtiği Anthony Bennett ve Andrew Wiggins'in yanı sıra 76ers'tan Thaddeus Young'ı renklerine bağladı.

    76ers ise Minnesota'nın Kamerunlu forveti Luc Mbah A Moute ve Rus gardı Alexey Shved'in yanı sıra Cavaliers'tan gelecek draftta ilk turdan seçme hakkını aldı.

    Geçen yılı 26,1 sayı, 12,5 ribaunt ve 4,4 asist ortalamalarıyla oynayan Love, lige adım attığı 2008-2009 sezonundan beri maç başına 19,2 sayı ve 12,2 ribaunt üretti.

    All-star oyuncular Dwyane Wade ve Chris Bosh ile Heat forması giydiği dönemde 2 şampiyonluk (2012 ve 2013) yaşayan James böylece Cavaliers'ta da Kyrie Irving ve Kevin Love ile yeni bir "Büyük 3'lü" oluşturdu.

    Kurulduğu 1970'ten bu yana yalnızca 2007'de NBA finaline yükselmeyi başaran Cavaliers, bu transfer sonrası şampiyonluğun önemli adaylarından biri haline geldi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Minnesota Timberwolves Cleveland Cavaliers Philadelphia Miami Heat Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title