Haberler

Ketenova Mahallesine Yeni Köprü

Nazilli ilçesinde Ketenova Mahallesine ulaşımın rahatlatması amacıyla yapılan Mehmet Yaşar Öztekin Köprüsü törenle hizmete açıldı.

Nazilli ilçesinde Ketenova Mahallesine ulaşımın rahatlatması amacıyla yapılan Mehmet Yaşar Öztekin Köprüsü törenle hizmete açıldı.

Nazilli Belediyesi tarafından yaptırılan köprünün açışında konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Büyükşehir Yasası'ndaki düzenlemeyle ilçe belediyelerinden hizmet götürülen köyler için önemli yatırımlar yaptıklarını belirtti.

Köylere ulaşımın önemini vurgulayan Alıcık, daha önce 5 mahalle yolundaki 5 köprüyü yenileyerek hizmete açtıklarını, Ketenova Mahallesi'ndeki ile 6'ncı köprüyü de tamamladıklarını söyledi.

Ketenova Mahallesindeki yatırımlar için 550 bin lira harcadıklarını ifade eden Alıcık, "Köprüye, geçmişte köylerimizde gerçekten çok güzel işler ve hizmetler yapmış İl Genel Meclisi eski üyemiz Mehmet Yaşar Öztekin'in isminin verilmesinden de büyük onur ve gurur duydum." diye konuştu.

Mehmet Yaşar Öztekin ise köprüye adının verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alıcık'a ilçede köylere yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

Ardından, mahalleye ulaşımı sağlayacak ikinci köprü olan Mehmet Yaşar Öztekin Köprüsü'nün açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haluk Alıcık Mehmet Yaşar Nazilli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title