Haberler

"Ketchup" da "Atiye" ve Dj Funky "C" Rüzgarı Esecek

Güncelleme:

"ATİYE" nin muhteşem performansıyla artan enerjiniz, Türkiye' nin en iyi DJ' lerinden olan DJ FUNKY "C" ile sınırsız bir eğlenceye dönüşecek.

07 Aralık Cumartesi gecesi saat 23:00' de başlayacak olan ünlü şarkıcı "ATİYE" nin muhteşem performansıyla artan enerjiniz, Türkiye' nin en iyi DJ' lerinden olan DJ FUNKY "C" ile sınırsız bir eğlenceye dönüşecek!

"KETCHUP", Los Angeles, Washington, Las Vegas, Dubai ve Kuşadası' ndan sonra şimdi de Ankara Next Level AVM' nin içerisinde yerini alıyor. Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan, eğlenceli stilini detaylarda gizleyen dekorasyonu, kendi tarzını yansıtan müzikleri, birbirinden farklı lezzetleri, her an sürprizlerle dolu eğlence anlayışı ile sizlere keyif dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Ankara' nın yeni bombası "KETCHUP", ATİYE' nin ve DJ FUNKY "C" nin muhteşem performansı ile sizleri keyifle eğlenmeye davet ediyor.

"KETCHUP", 07 Aralık Cumartesi günü saat 23:00' de başlayacak ünlü şarkıcı ATİYE' nin performansıyla artan ernerjiniz, Türkiye' nin en iyi dj lerinden DJ FUNKY "C" ile sınırsız bir eğlenceye dönüşüyor.

Ünlü şarkıcı ATİYE ve Türkiye' nin en iyi dj lerinden DJ FUNKY "C" performansında çalınan müzikler sizleri hem haftanın yorgunluğundan kurtaracak, hem de harika bir hafta sonu geçirmenizi sağlayacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Los Angeles Washington Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title