Haberler

Kestelli: "Cumhurbaşkanımızdan İcracı Bir Başbakan İstiyoruz"

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, “Türkiye seçimini yaptı.

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, "Türkiye seçimini yaptı. Yeni Cumhurbaşkanımızdan, herkesi kucaklayacak yeni bir dönem başlatmasını ve hükümeti kurması için bir an önce icracı bir Başbakan'a görev vermesini bekliyoruz" dedi.

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı seçilmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Kestelli, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye seçimini yaptı. Başbakan Erdoğan, halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı olarak Köşk'e çıkmaya hak kazandı. Bu seçimin elbette siyasi sonuçları olacaktır. 10 ay sonra bu kez genel seçimler için sandık kurulacak. Biz iş dünyası olarak, 2010 yılından bu yana sürekli bir seçim atmosferinde bulunan Türkiye'nin artık gerçek gündemine dönmesini bekliyoruz. Yeni bir anayasadan siyasi reformlara, yeni bir ekonomi programından sosyal reformlara kadar yapılacak çok iş var. Yeni Cumhurbaşkanımızdan, herkesi kucaklayacak yeni bir dönem başlatmasını ve hükümeti kurması için bir an önce icracı bir Başbakan'a görev vermesini diliyoruz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye İzmir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title