Haberler

Kestel Sosyal Merkezi Hizmete Açıldı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Allah, bu milleti, millete engelli bakanlardan korusun" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Allah, bu milleti, millete engelli bakanlardan korusun" dedi.

Kestel Sosyal Yaşam Merkezi'ni açan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, esnaf ziyaretinin ardından STK'lar ile bir araya geldi. Kestel Belediyes'inin bin 170 metrekare alana yaptığı Sosyal Yaşam Merkezi'ni hizmete açan Müezzninoğlu, bazılarının milletin tarihi geçmişine özürlü baktığını ifade etti. Müezzinoğlu, "Allah, bu milleti, yaşama ve millete engelli bakanlardan korusun. Bazıları var ki milletimize engelli bakıyor. Bazıları var ki milletimizin değerlerine engelli bakıyor. Bazıları var ki milletimizin tarihi geçmişine özürlü bakıyor. Rabbim onlardan bu milleti korusun. İnşallah tüm sorunlu, sıkıntılı, dezavantajlı gruplarımızı da mutlaka sosyal hayatın içinde değerlendirecek, onların bu ülkenin saygılı ve onurlu vatandaşlar gibi hayatlarını sürdürmelerini sağlayacağız. Onların hayatlarını engelsiz yapan bir anlayışın temellerini atacağız" dedi.

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ise, yerel seçimler sonrasında ilçeye mahalle statüsünde bağlanan yerleşim merkezlerine yaptıkları 13 çim futbol saha, 10 yeni park, mahalle muhtarlıkları ve sosyal tesislerden bahsetti. Konuşmaların ardından Müezzinoğlu, protokol mensuplarıyla birlikte Kestel Sosyal Yaşam Merkezi'nin kurdelesini kesti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Kestel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title